Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Dacia a anunțat prețurile pentru noul Duster. Când se poate comanda

Dacia a anunțat prețurile pentru noul Duster. Când se poate comanda

Dacia a dezvăluit la sfârșitul lunii noiembrie cea de-a treia generație Duster, iar acum, la ceva mai mult de o lună distanță, a anunțat prețurile noului SUV pentru piața din România.

Noul Duster se poate rezerva online încă de astăzi. Primii 200 de clienți ai noului Dacia Duster pot să rezerve online un model în versiunea de echipare Extreme, complet echipat, în nuanța Sandstone Beige, în orice variantă de motorizare.

Cei interesați trebuie să intre pe site-ul mărcii și să achite o taxă de rezervare de 100 de euro. Plata se efectuează cu card bancar prin intermediul unui procesator de plăți.

După confirmarea rezervării, clienții vor putea alege singuri dealer-ul Dacia la care doresc să le fie livrată mașina, tot acolo urmând să fie plătită și diferența de preț.

Noul Duster va putea fi comandat începând din prima săptămână a lunii martie, primele livrări către clienți fiind prevăzute pentru sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului în curs.

Fidel poziționării specifice mărcii Dacia, noul Duster va combina prețurile cele mai accesibile din segmentul său cu un habitaclu mai spațios și echipamente noi pentru a oferi cel mai bun raport preț/prestații de pe piață. Prețul noului Duster va începe de la 18.800 Euro (TVA inclus).

Nivele de echipare noul Duster

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, disponibile la același preț. Cu un design unic ce evidențiază accente Copper Brown, Duster Extreme este ideal pentru pasionații de activități în aer liber în căutare de un vehicul robust și practic (tapițerie din TEP micro-cloud lavabil, bare de pavilion modulare și multe altele).

Duster Journey este potrivit pentru clienții care preferă eleganța discretă, confortul și tehnologia ingenioasă (frână de mână automată, sistemul multimedia Nav Live etc.). Paleta de culori a fost extinsă odată cu apariția nuanței Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte șase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen Kaki, Cedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

Noi motorizări

Noul Duster este primul vehicul echipat cu motorul pe benzină TCe 130, oferind clienților un prim nivel de electrificare, cu sistem mild hybrid de 48V. Motorizarea este disponibilă cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte pentru versiunile 4X2 și 4X4 și combină un motor pe benzină de nouă generație, cu 3 cilindri, de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V. Astfel, motorizarea TCe 130 permite diminuarea consumului mediu și a emisiilor de CO2 cu aproximativ 10%*.

Adoptată de Dacia la începutul anului 2023 pe modelul Jogger, motorizarea HYBRID 140 este de acum disponibilă și pe noul Duster, cu o cutie de viteze automată cuplată la o cutie de viteze fără ambreiaj. Noul Duster HYBRID 140 poate fi condus în modul electric până la 80% din timpul de rulare în oraș, reducând consumul de combustibil cu până la 40% în ciclu urban, comparativ cu un motor termic echivalent în ciclu urban, bazat pe obiceiurile de conducere similare.

Dacia este singurul producător care propune, sub emblema ECO-G, motorizări cu carburație mixtă benzină și GPL pe ansamblul gamei sale de modele. Noul Duster beneficiază de această tehnologie dovedită, instalată din fabrică. În mod GPL, noul Duster ECO-G 100 emite în medie cu 10% mai puțin CO2 decât o motorizare pe benzină echivalentă.

GAMA DE MODELE ÎN ROMÂNIA – NOUL DUSTER

Versiune Motorizări Preţ Euro (TVA inclus)

Essential

  • ECO-G 100: 18.800

Expression

  • ECO-G 100: 20.000
  • TCe 130 4X2: 21.600
  • TCe 130 4X4: 23.800
  • HYBRID 140: 25.150

Journey

ECO-G 100: 21.500
TCe 130 4X2: 23.100
TCe 130 4X4:  25.300
HYBRID 140: 26.650

Extreme

  • ECO-G 100: 21.500
  • TCe 130 4X2 23.100
  • TCe 130 4X4 25.300
  • HYBRID 140 26.650

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...