Cum poți să obții profit din vânzarea unui camion second hand




Cum poți să obții profit din vânzarea unui camion second hand

Cum poți să obții profit din vânzarea unui camion second hand – Valoarea de revânzare este o parte importantă a costului de proprietate al camionului, astfel încât ar trebui luată în seamă încă de la început. Diferența dintre un camion care se vinde repede și altul pentru care se găsește greu un client este făcută deseori de mici detalii.

Utilizatorii de camioane rulate pot accesa online o gamă largă de opțiuni, astfel încât piața este una foarte competitivă. Pentru a obține o valoare de revânzare maximă, trebuie să vă asigurați că vehiculul dumneavoastră iese în evidență și îndeplinește nevoile și așteptările cumpărătorilor.

În primul rând, trebuie să asigurați potențialii cumpărători că aveți un camion bine întreținut. Adesea, clienții au doar o fereastră scurtă de oportunitate pentru inspectarea vehiculului și orice urmă vizibilă de uzură poate termina rapid o potențială vânzare. Chiar dacă defectul este unul superficial, el poate crea percepția de neglijență și suspiciunea că vehiculul este într-o stare proastă. Astfel, este vital să aveți grijă de camion în timpul utilizării.

”Clienții de camioane rulate sunt mai interesați de fiabilitate decât cei de camioane noi, deoarece nu beneficiază în general de siguranța unei garanții. Trebuie să poți oferi un istoric de service pentru camion care să arate că vehiculul a fost întreținut în mod regulat în ateliere autorizate și cu piese originale”, spune Goran Travancic, Director Used Trucks, Volvo Europe. Citește mai departe.

Adaugati comentariu