Plata BGToll prin OBU One
Home Administrare flote Fiscalitate Cum poți plăti eficient taxa de drum în Bulgaria?

Cum poți plăti eficient taxa de drum în Bulgaria?

Dacă până acum, plata taxei de drum în Bulgaria a reprezentat o povară pentru tine sau pentru șoferii flotei tale auto, trebuie să știi că, prin intermediul dispozitivului OBU One cu care plătești taxele de drum din Ungaria, poți plăti automat și taxele de drum din Bulgaria, datorită parteneriatului dintre SafeFleet și BGToll (Agenția Bulgară a Infrastructurii Rutiere). În cele ce urmează, îți vom prezenta cum poți face acest lucru și care sunt beneficiile.

De ce să alegi plata BGToll prin OBU One de la SafeFleet

Parteneriatul dintre SafeFleet și BGToll permite acum plata automată a taxelor de drum pentru Bulgaria prin același dispozitiv OBU One folosit pentru plata taxelor HU-GO. Flotele auto care tranzitează frecvent Bulgaria pot astfel economisi timpul și resursele pe care altfel le-ar consuma cu administrarea plăților taxelor BGToll – înregistrarea vehiculelor, calcularea taxelor pentru fiecare segment de drum, plata acestora și evidența individuală pentru fiecare vehicul, ș.a.m.d.

Plata BGToll prin OBU One ajută și la evitarea amenzilor pentru neplata vignetelor corespunzătoare anumitor segmente de drum. Sistemul calculează suma de plată în funcție de ruta parcursă, banii fiind apoi retrași automat de pe card, iar dovada plății poate fi oricând prezentată autorităților bulgare. Prin urmare, șoferii și administratorii flotelor câștigă flexibilitate în planificarea și ajustarea rutelor pe parcurs, nemaifiind constrânși de pericolul amenzilor aferente.

Așadar, poți scăpa de grija cumpărării biletelor cu rută fixă, sau a controalelor retroactive și amenzilor. Prin acest sistem, SafeFleet se adresează atât clienților actuali – caz în care aceștia nu mai sunt nevoiți să închirieze sau achiziționeze sistemul, ci doar să solicite serviciul, cât și altor transportatori sau companii cu flote care tranzitează Bulgaria, pentru care este necesară instalarea device-ului.

„Managerii de flotă auto sunt nevoiți să gestioneze diverse probleme care apar în activitatea zilnică a businessului lor și, totodată, să fie foarte bine informați în legătură cu regulamentele și taxele impuse de alte țări. Sistemul nostru de plată automată le oferă transportatorilor oportunitatea de a folosi un dispozitiv unic pentru achitarea taxelor de tranzit, atât în Bulgaria, cât și în Ungaria, lucru ce le ușurează responsabilitățile și îi ajută în eficientizarea proceselor de business”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

Prin urmare, procesul de administrare și monitorizare a flotei tale auto, cât și plata vignetei în Bulgaria și a altor taxe de drum vor fi ușor de realizat de acum încolo, iar tu vei scăpa de grija amenzilor sau a timpului pierdut cu administrarea taxelor de drum în Bulgaria.

 

Alege acum să te bucuri de accesibilitatea și eficiența produselor SafeFleet, dar și de alte avantaje implicite și crește profitabilitatea afacerii tale! 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

fiscal
Fiscalitate

Cele mai importante propuneri de modificare a Codului Fiscal explicate de consultanții de la Deloitte. Când intră în vigoare

Proiectul de Lege publicat în data de 19 septembrie 2023 privind unele...

impozit special
Fiscalitate

Noile măsuri fiscale. Impozit special pe autoturismele cu o valoare de achiziție individuală de peste 375.000 lei

Persoanele fizice și persoanele juridice care au în proprietate autoturisme înmatriculate/înregistrate în...

fiscal
Fiscalitate

ACAROM: Noile măsurile fiscale vor avea un impact negativ asupra sectorului auto național

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM a anunțat, joi, că...

e-Factura
Fiscalitate

E-Factura – următorul pas spre digitalizarea fiscală în România

La finele lunii iulie 2023, Consiliul UE a aprobat derogarea privind adoptarea...