Advertisement
safefleet
Home Administrare flote Cum îți poți eficientiza activitatea flotei tale auto folosind Serviciul Suplimentar HU-GO

Cum îți poți eficientiza activitatea flotei tale auto folosind Serviciul Suplimentar HU-GO

Alege Serviciul suplimentar HU-GO de la SafeFleet pentru a-ți externaliza responsabilitatea taxelor de drum din Ungaria către un partener de încredere. Dacă tranzitarea Ungariei este un drum pe care, ca administrator de flotă, îl organizezi des pentru bunul mers al afacerii tale, atunci cu siguranță știi deja ce dificil este să acoperi toate sarcinile ce trebuie îndeplinite încă de dinaintea efectuării transportului în sine.

Sunt multe aspecte de luat în calcul, dar și griji pe care ți le faci de teama că, uneori, autoritățile te pot surprinde, găsind ceva în neregulă, însă nu pentru că nu te-ai pregătit, ci pentru că birocrația anevoioasă întârzie foarte mult cursul normal al lucrurilor.

Totodată, nu de puține ori activitatea flotei auto pe care o gestionezi este dată peste cap de presiunea rutelor prestabilite și imposibilitatea de a opta pentru alt traseu, întrucât plata este făcută în avans pentru unul anume.

SafeFleet a sesizat aceste probleme, cât și neplăcerile de care se lovesc în repetate rânduri șoferii și administratorii de flote, astfel că a pus bazele unui serviciu inteligent de plată automată a taxei de drum HU-GO.

Este vorba despre Serviciul Suplimentar HU-GO, prin intermediul căruia toate formalitățile de plată sunt externalizate către SafeFleet. Practic, pentru tranzitarea Ungariei vei putea plăti cu ușurință taxa de drum, reușind totodată să scapi de stresul și timpul alocat în mod normal management-ului taxelor.

Ce este Serviciul Suplimentar HU-GO?

O soluție modernă, automatizată, Serviciul Suplimentar HU-GO este menit să aducă mai multă organizare, dar și o mai bună și eficientă folosire a resurselor tale. Prin transferarea tuturor responsabilităților către SafeFleet, timpul economisit poate fi investit în folosul afacerii tale.

SafeFleet se va ocupa de buna funcționare a acestui serviciu, iar în baza echipamentului OBU1 care face aceste lucruri posibile, poți beneficia de o mulțime de avantaje.

Vei putea să îți alegi singur ruta, ca administrator de flotă, și să economisești timpul pierdut pe achiziționarea biletelor cu rută fixă. De asemenea, plata se face automat de pe card, iar tu vei putea urmări aceste procese cu ușurință, la vamă șoferii fiind nevoiți să prezinte doar userul și parola contului pentru verificarea plăților și a rutelor de efectuat.

Safefleet te poate ajuta în mod concret prin:

  • Înregistrarea vehiculelor flotei tale pe contul HU-GO
  • Alimentarea contului cu sumele necesare plății taxelor de drum
  • Monitorizarea bunei funcționări a echipamentelor OBU instalate în flotă
  • Eliminarea grijilor cu privire la posibilele amenzi

Alege Serviciul suplimentar HU-GO de la SafeFleet pentru a-ți externaliza responsabilitatea taxelor de drum din Ungaria către un partener de încredere, cu experiență în managementul flotelor auto.

Ne dorim profitabilitatea afacerii tale, precum și o bună desfășurare a activităților, guvernată de un timp pe care îl poți folosi calitativ, fără stres sau alte griji inutile. SafeFleet îți garantează monitorizarea flotei auto, dar și o taxare electronică eficientă pentru tranzitarea Ungariei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

FLOTE AUTO
Administrare flote

10 ani de FLOTE AUTO. Număr aniversar în luna noiembrie 2023

Luna noiembrie 2023 a marcat aniversarea a 10 ani de la apariţia...

vehiculele electrice
Administrare flote

4 sfaturi pentru a conduce vehiculele electrice pe timp de iarnă

Temperaturile mai scăzute afectează vehiculele electrice, dar, ținând cont de recomandările specialiștilor...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, octombrie 2023

A apărut numărul 94 al revistei FLOTE AUTO, octombrie 2023, cu un...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, luna septembrie 2023

A apărut numărul 93 al revistei FLOTE AUTO, septembrie 2023, cu un...