Contractul pentru lotul Cristian-Râşnov, atribuit

Contractul pentru lotul de autostradă Cristian-Râşnov, parte din autostrada Comarnic - Braşov, a fost atribuit asocierii Alpenside SRL - Specialist Consulting SRL, a anunţat CNAIR.
autostrăzi

Contractul a fost atribuit miercuri, 31 mai, după ce CNAIR a finalizat procedura de achiziţie şi analiza ofertelor pentru proiectarea şi execuţia sectorului de autostradă Râşnov – Cristian (km 162+300 – km 168+600) şi a drumului de legatură cu profil de autostradă care asigură descărcarea traficului rutier spre oraşul Braşov.

Sectorul Râşnov – Cristian face parte din tronsonul Comarnic – Brasov, parte a autostrăzii Bucureşti – Braşov, în lungime de 168 kilometri.

„Procedura de achiziţie publică a fost caştigată de Asocierea S.C Alpenside S.R.L. – S.C. Specialist Consulting S.R.L. În prezent se aşteaptă expirarea termenului legal de 10 zile pentru transmiterea unor eventuale notificări/contestaţii, privind rezultatul procedurii de atribuire”, a precizat CNAIR.

Atribuirea fusese deja anunţată de miercuri de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a precizat că lucrările vor începe în acest an, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

 

 

Adaugati comentariu