Continental obține rezultate de top la testul realizat pe anvelope de vară

Continental PremiumContact 6 a sărbătorit două locuri obținute pe podium la cel mai nou test comparativ pentru anvelope de vară, realizat de clubul auto ADAC din Germania, ÖAMTC din Austria și TCS din Elveția.
Continental

Testul a implicat 15 anvelope de vară de dimensiunea 205/55 R16 V și a atras laude de la echipa ADAC: „Continental PremiumContact 6 s-a situat printre cele mai bune anvelope la frânarea pe suprafețe uscate. Această anvelopă a permis ca mașina de test să fie pilotată în principal cu mare precizie și a oferit o bună performanță. De asemenea, dintre toate anvelopele testate, anvelopa Continental a obținut cele mai bune rezultate pe carosabil umed. Distanțele scurte de frânare pe care le-a oferit pe beton au fost impresionante și, în plus, a fost una dintre anvelopele cu performanțe remarcabile pe asfalt. În ceea ce privește manevrabilitatea pe suprafețe umede, nu a avut adversari. Nivelurile extrem de ridicate de aderență și capacitatea excepțională de control a obținut pentru aceasta calificative de top pentru manevrabilitate”.

De asemenea, ADAC a acordat anvelopei o evaluare plină de entuziasm, în urma unui test realizat pe 17 modele la dimensiunea 225/50 R17 Y: „Continental PremiumContact 6 se remarcă prin calificativele peste medie obținute la toate categoriile. Aceasta oferă rezerve foarte mari de siguranță pe suprafețele uscate, iar manevrabilitatea sa precisă pe carosabilul umed este remarcabilă”.

Vehiculul de test pentru anvelopele de 16 inch a fost un Golf VII, iar pentru testarea anvelopei de 17 inch experții au ales un Audi A4 Avant.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Primăria Sfântu Gheorghe oferă 3.000 de lei pentru autoturismele înmatriculate în oraş mai vechi de 10 ani

Flota Autorității Electorale Permanente crește cu 52 de autoturisme. Cine o livrează

Contractul pentru lotul de autostradă Cheţani – Câmpia Turzii va fi reziliat

 

Adaugati comentariu