Advertisement

continental
Home Piaţa auto Industrie auto Continental creează 1000 de noi locuri de muncă

Continental creează 1000 de noi locuri de muncă

Continental investește 12 milioane de euro în fabrica de la Timișoara. Această sumă va fi dedicată creșterii suprafeței de lucru cu mai bine de 7000 mp și creării de 1000 de noi locuri noi de muncă.

După încheierea lucrărilor, programată pentru ultima parte a anului, fabrica se va întinde pe 21.000 mp, iar numărul actual de 16.500 de angajați va fi suplimentat progresiv cu încă 1000. Aceștia vor activa în ramurile de cercetare, dezvoltare și producție ale fabricii.

„Obiectivul nostru este ca până la finalul acestui an să încheiem lucrările de construcţie ale extensiei, astfel încât să putem să onorăm comenzile clienţilor nostri. Ca urmare a acestei investiţii, vor rezulta peste 7000 m2 de spaţii destinate birourilor, depozitării, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucătării şi spatii sanitare)”, a declarat  directorul fabricii, Francesc Xavier Pujol.

În cei 16 ani de existență, Continental a investit peste 1.1 milioane de euro în activităţile pe care le-a desfășurat în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, care reprezintă toate cele 5 divizii ale producătorului german.

continental

Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2015, Continental avea aproximativ 16.500 de angajaţi în țară și aproape 210.000 în cele 55 de țări. Cifra de afaceri de anul trecut a companiei germane a fost de 39,2 miliarde de euro.

Sursa: ziuadevest 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...

Continental
Industrie auto

Continental împlinește anul acesta 20 de ani de activitate în Sibiu

Continental sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare la Sibiu. De la...