Advertisement
Continental
Home Piaţa auto Industrie auto Compania Continental a pregătit sute de locuri pentru studenți la stagiul plătit de vară

Compania Continental a pregătit sute de locuri pentru studenți la stagiul plătit de vară

Continental lansează o nouă ediție a programului Summer Practice, iar în acest an a pregătit peste 200 de locuri pentru studenții interesați de un stagiu de vară plătit. Acestora li se adaugă și locurile dedicate tinerilor care doresc să urmeze un stagiu de pregătire plătit în cadrul companiei, care nu este condiționat de perioada de vară.

Sediile Continental din Carei, Iași, Sibiu și Tmiișoara își deschid porțile pentru studenți de la facultăți cu profil tehnic, iar mentorii din cadrul companiei îi așteaptă dornici să împărtășească timpul și cunoștințele lor. Studenții care aplică pentru un stagiu la Continental Iași vor fi implicați în proiectele practice pe care compania le-a inclus în program, vizând arii de tehnologie din zona de dezvoltare software, hardware, machine learning, security, testare, embedded systems etc.

“Summer Practice este un program care oferă o foarte bună șansă studenților care doresc să învețe de la profesioniști cum se desfășoară activitățile într-o companie internațională, cum pot ei, încă din facultate, să influențeze industria și să genereze tendințele care pun viitorul în mișcare. Din experiența anilor precedenți, după perioada practicii de vară mulți dintre tineri își doresc să continue alături de companie și să începă o carieră de succes”, a spus Lucia Iliescu Brădean, Head of HR Continental România.

În plus față de cunoștințele practice dobândite, studenții se pot familiariza cu modul de lucru într-o companie, începând cu experiența unui proces de recrutare și selecție, până la implicarea în proiecte alături de echipă și evaluarea finală.

Pentru programul Continental Summer Practice 2023 pot aplica studenții din anul II sau mai mari, de la facultățile cu profil tehnic din Iași, iar înscrierile se pot face până pe 31 martie pe site-ul companiei, secțiunea Cariere – Practica de vară (continental.com).

Practică de vară și stagii de pregătire în sediile Continental din Timișoara

Sediile din Timișoara au pregătit zeci de proiecte de practică pentru studenții că doresc să își realizeze proiectul practic în cadrul unei companii tehnologice.

Sediul Automotive a deshis deja perioada de înscrieri. 45 de proiecte de diplomă sunt disponibile în centrul de cercetare și dezvoltare, iar fabrica de componente electronice, deși nu oferă perioadă de practică de vară, caută tineri care doresc să urmeze o perioadă de internship în unitatea de producție. Practica are loc în perioada iulie/august-septembrie (durează între 6 și 12 săptămâni). Pe lângă mentorul desemnat să îi ajute să înțeleagă mai bine ce înseamnă lumea automotive, tinerii vor avea parte și de toate beneficiile pe care angajații companiei le au, de la reduceri la partenerii Continental la aspectele financiare oferite de companie. Printre domeniile căutate sunt cele care vizează partea de mecanică, precum și software.

 

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

ASF ia în calcul plafonarea tarifelor RCA

Bugetul AFM a fost aprobat. Câți bani sunt alocați pentru programele Rabla și Microbuze Electrice

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Volkswagen
Industrie auto

Volkswagen ia în discuție reducerea forței de muncă pentru a-și recăpăta competitivitatea

Sub presiunea mai multor factori economici, în special concurența mărcilor chineze pe...

hella
Industrie auto

Compania Hella își extinde biroul din ElectroPutere Parc Craiova

Furnizorul german de componente auto, Hella, parte din grupul global Forvia, își...

continental
Industrie auto

Daniel Groza a preluat conducerea Continental Automotive din Iași

Compania Continental anunță numirea lui Daniel Groza (44 de ani) în funcția...

Flotă verdeIndustrie auto

Noul Renault Master: autoutilitara multi-energie de ultimă generație cu design „Aerovan”

Design impresionant, personalitate puternică, aspect atrăgător și o senzație modernă pentru fiecare...