Consitrans va elabora Studiul de fezabilitate pentru Buzău – Focşani

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a fost finalizată evaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteză Buzău - Focşani".
buzău

Astfel, ofertantul desemnat câştigător este Consitrans SRL, iar valoarea ofertei este de 13,9 milioane de lei, fără TVA.

Lungimea estimată a tronsonului de drum la care se referă contractul este de 72 km, iar perioada de derulare este de 24 de luni.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii la CNSC sau la Tribunalul Bucureşti şi după emiterea unor decizii definitive.

Desemnarea ofertei câştigătoare pentru sectorul Buzău- Focşani reprezintă primul pas spre întocmirea documentaţiei necesare realizării unei legături de mare viteză între Muntenia şi Moldova pe ruta Ploieşti- Paşcani, cu o lungime estimată de 329 de km.

În prezent se mai află în faza de evaluare a ofertelor, contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate şi a Proiectelor Tehnice destinate tronsoanelor de drum de mare viteză Ploieşti – Buzău, cu o lungime de 65 de km, Focşani – Bacău, cu o lungime de 110 km şi Bacău – Paşcani, în lungime de 82 de km.

Adaugati comentariu