Advertisement

card DKV
Home Administrare flote Administrarea flotelor. Condusul fără griji cu DKV

Administrarea flotelor. Condusul fără griji cu DKV

Cu o experiență de peste 80 de ani de activitate pe piața serviciilor oferite flotelor, DKV Euro Service este partenerul de încredere pentru orice posesor de flote de transport, indiferent de numărul de camioane deținute.

Compania germană se mândrește la ora actuală cu partneriate încheiat cu peste 60.000 de puncte de acceptanță din peste 42 de țări. Mulțumită acestor parteneriate, DKV este furnizorul numărul 1 de servicii de mobilitate în Europa. Principalul produs al companiei este cardul DKV, prin intermediul căruia, orice firmă de transport poate alimenta în zeci de mii de stații de carburanți răspândite pe tot continentul european.

Servicii pentru valoare

Cardul permite ca firma de transport deținătoare să primească o singură factură pentru combustibilul folosit. Astfel, șoferul nu va avea nicio grijă legată de plata carburantului. Acest serviciu este foarte util în afara granițelor României cu atât mai mult cu cât, clienții DKV pot apela și la serviciul de recuperare de TVA și de accize, fiind posibilă rambursarea directă din țări cum ar fi Belgia, Franța, Italia, Spania, Slovenia și Ungaria.

harta

Taxele de drum

O preocupare constantă a oricărui transportator este legată de plata taxelor de drum din diversele țări pe unde camionul său tranzitează. Aici trebuie făcută precizarea că, de la 1 aprilie, în Belgia va intra în vigoare noul mod de taxare în funcție de distanța parcursă, printr-un sistem de monitorizare prin GPS. DKV oferă opțiunea înregistrării pentru noua taxă și a obținerii unui aparat de bord care va permite monitorizarea kilometrilor parcurși și emiterea unei facturi unice, consolidate. Totodată, prin DKV Card se poate plăti direct taxa de drum din 20 de țări.

laptop grafic

Servicii online

DKV oferă o serie de servicii online, care simplifică administrarea tuturor produselor utilizate de clienți și permit un nivel ridicat de control și personalizate.

Cel mai important este platforma DKV Cockpit, pusă la dispoziția administratorului flotei pentru o autonomie crescută. Acolo se pot solicita, bloca, restrânge sau extinde modul de utilizare al cardului sau cardurilor DKV aflate la șoferi, se pot adăuga utilizatori noi, vizualiza tranzacții, dar și accesa facturi. DKV eReporting, inclus în DKV Cockpit, este un serviciu care permite urmărirea eficienței autovehiculelor, raportarea cu privire la tranzacții și rutele pentru care se plătesc taxe de drum, dar și prin care managerul flotei poate fi anunțat instant în cazul în care cardul este folosit, spre exemplu, în afara rutei prestabilite pentru vehiculul respectiv.

camion

Pentru șoferii care utilizează smartphone-uri, DKV a creat aplicația DKV APP, care le permite acestora să identifice rapid cele mai apropiate stații partenere sau să contacteze serviciul de suport DKV.

În calitate de furnizor de servicii complete de mobilitate, DKV a creat și un pachet extins de servicii de asistență rutieră pentru camioane, printr-o rețea de 9000 de centre. Astfel, clienții DKV pot beneficia de asistență service la fața locului sau în ateliere specializate, servicii de curățenie, de achiziție anvelope și de piese de schimb, inclusiv de închirierea de camioane sau autoturisme, la nevoie.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, februarie 2016)

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

flote auto
Administrare flote

Dimensionarea corectă a unei flote auto în 5 pași simpli

Dimensionarea corectă a unei flote auto este un exercițiu strategic important care...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, mai 2024

A apărut numărul 100 al revistei FLOTE AUTO, mai 2024, cu un...

emisiile
Administrare floteFlotă verde

Majoritatea flotelor europene riscă să rateze obiectivele obligatorii privind emisiile de CO2

Majoritatea companiilor europene sunt cu mult întârziate în ceea ce privește obligațiile...