Concept EQT, o nouă clasă se prezintă în mai

Mercedes-Benz Vans dezvăluie noul Concept EQT în cadrul unui eveniment dedicat care va avea loc luni, 10 mai 2021, pe platforma online Mercedes me.

Conceptul EQT este precursorul noii Clase T, din segmentul autoutilitare de dimensiuni mici. În conformitate cu strategia „Electric first”, varianta electrică va marca începutul unei noi generații. Un clip video cu legendarul skateboarder profesionist Tony Hawk, va fi online în același timp. Acesta va rula pe mai multe canale social media pentru a promova noul model. Acest clip va oferi o perspectivă surprinzătoare asupra viitorului model destinat familiilor și pasionaților de activități în aer liber.

Mai mult, Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group, și Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans, vor prezenta cele mai importante aspecte ale Conceptului EQT – oferind și o perspectivă asupra viitorului electric în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni.

Concept EQT, aproape de versiunea de producție

Fiind aproape de a intra în producție, Concept EQT oferă o perspectivă clară asupra versiunii electrice pentru noua Clasa T. Prin autoutilitara urbană complet nou dezvoltată, Mercedes-Benz Vans transferă formula de succes a modelului Clasa V, destinată transportului de pasageri, către un format compact. Și, astfel, aduce un plus de calitate segmentului de autovehicule comerciale ușoare de mici dimensiuni. Oferind, în egală măsură, și o nouă dimensiune segmentului de autovehicule ”verzi”.

Concept EQT îmbină interiorul spațios, variabil, cu un design atractiv. Și adaugă standardele de confort, conectivitate, valoare și siguranță, caracteristice Mercedes-Benz. ”Emoția și inteligența sunt elementele cheie ale filozofiei de design Sensual Purity. Astfel, folosind această ambivalență, noul Concept EQT proiectează un nou design holistic în segmentul autoutilitarelor mici. Cu acest monovolum premium, Mercedes-Benz Vans își extinde portofoliul pentru clienții privați, oferind un model atractiv care va permite familiilor și persoanelor active să descopere universul Mercedes”, se precizează în comunicatul oficial al celor de la Mercedes-Vans.

Adaugati comentariu