Comuna Gruiu din jud. Ilfov intră în carantină. În Baloteşti, Snagov, Ştefăneştii de Jos şi Mogoşoaia, se prelungește

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, hotărârea de intrare în carantină pentru o perioadă de 14 zile a comunei Gruiu. Măsura se aplică şi satelor aparţinătoare Gruiu, Lipia, Şanţu Floreşti şi Siliştea Snagovului, începând din 7 aprilie, ora 22.00, a anunțat Prefectura Ilfov.
Poliția Rutieră

Totodată, CJSU Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, și hotărârile privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Baloteşti, cu satele aparţinătoare Baloteşti, Dumbrăveni şi Săftica, comuna Snagov, cu satele aparţinătoare Snagov, Ciofliceni, Ghermăneşti, Tâncăbeşti şi Vlădiceasca, comuna Ştefăneştii de Jos, cu satele aparţinătoare Ştefăneştii de Jos, Creţuleasca şi Ştefăneştii de Sus.

Șeful DSU, Raed Arafat, a emis ordine privind prelungirea măsurii de carantină zonală în aceste comune, cu 14 zile, începând din 7 aprilie, ora 22.00, până în 21 aprilie, ora 22.00.

De asemenea, măsura de carantină zonală s-a prelungit cu 7 zile pentru comuna Mogoşoaia, cu satul aparţinător Mogoşoaia, începând din 7 aprilie, de la ora 22.00.

Incidenţa cumulată a cazurilor de Covid-19 anunţată miercuri este de 9,6 de cazuri la mia de locuitori în Baloteşti, 12,31 de cazuri la mie în Snagov, 8.13 de cazuri la mie în Ştefăneştii de Jos, 6,3 cazuri la mie în Mogoşoaia şi 8,47 de cazuri la mie în Gruiu.

În jud. Ilfov sunt 28 de localităţilor aflate în carantină.

 

CITEȘTE ȘI:

Stimulentul de inserție, majorat de la 650 lei la 1.500 lei, dacă părintele revine în activitate

Primii pași pentru proiectul Școala duală ACAROM

Nicolae Noica: ”România are un plan al autostrăzilor din anul 1938”

 

Adaugati comentariu