Cod Roşu de viscol. Traficul este restricţionat total în 4 judeţe

Judeţele Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi se află sub Cod Roşu de viscol şi vizibilitate redusă, până la ora 13:00, conform unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
vreme rea

Traficul rutier este restricţionat total în judeţele Călăraşi, Constanţa, Brăila şi Ialomiţa de la ora 7, zone cel mai puternic afectate de viscol. Este închisă circulaţiei rutiere şi autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Vântul bate cu 70 – 90 km/h, vizibilitatea este sub un metru, iar troienele de zăpadă ajung la 2 metri.

 

Bucureşti: Pe toate arterele se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt intersecţii blocate.

Jud. Galaţi: DN 22 B Galaţi – Brăila şi DN 24 D Galaţi – Vaslui au fost închise.

Jud.Teleorman: Circulaţia rutieră pe DN52 Alexandria – Turnu Măgurele, a fost oprită pe sensul către Alexandria.

Jud. Vrancea: Trei sectoare de drumuri naţionale, închise din cauza viscolului. Circulaţia pe DN 2N în zona Bogza – Dumbrăveni, DN 23A pe sectorul Gologanu – Ciorăşti şi DN 23B pe segmentul Măicăneşti – Ciorăşti a fost închisă, din cauza ninsorii şi a viscolului puternic.

Jud. Prahova: Drumul de acces către Cota 1.400 se va închide din cauza zăpezii.

Jud. Braşov: Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu un strat de zăpadă de circa trei centimetri pe carosabil.

Potrivit meteorologilor, în a doua parte a nopţii de joi spre vineri (5/6 ianuarie), începând cu ora 2:00, şi în cursul zilei de vineri, până la ora 18:00, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea, temporar, viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70 – 85 kilometri/oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri şi local troienind zăpada.

 

Adaugati comentariu