Circulaţia pe podul Calafat – Vidin, întreruptă temporar

Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă joi, 27 iulie, între orele 9.00-11.00 pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii.Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului a anunţat că, joi, 27 iulie, între orele 09.00 – 11.00, circulaţia va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

În contextul întreruperii temporare a traficului pe podul Calafat – Vidin, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu va ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi va prezenta pe site-ul www.politiadefrontiera.ro o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

 

 

Adaugati comentariu