Cine va construi Pasajul Berceni

Asocierea Trameco - Vahostav - Construcţii Erbaşu - Grafic Tends a fost de semnată câştigătoarea licitaţiei pentru realizarea Pasajului Berceni (nod rutier CB - DJ401), în lungime 2,4 km.
Centura de sud

Proiect este parte componentă a lărgirii la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti Sud, între autostrada A2 (km 23+600) şi autostrada A1 (km 55+520)

Valoarea contractului este de 146 milioane de lei (fără TVA), echivalentul a 30,5 milioane euro (fără TVA), lucrarea fiind finanţată din fonduri europene nerambursabile.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru Amenajarea unui nod rutier pe Centura Bucureşti – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600. Nodul va fi unul denivelat, cu amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza traficul, inclusiv pe cel feroviar din zonă. În ceea ce priveşte desfăşurarea investiţei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier este pe o lungime de aproximativ 600 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Bucureşti şi aproximativ 650 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Berceni.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de asocierea declarată câştigătoare este de 10 ani.

Adaugati comentariu