Cine este noul director al Companiei Naţionale de Drumuri

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi din România (CNADNR) a decis înlocuirea lui Narcis Neaga cu Cătălin Homor (foto) la conducerea companiei, ordinul în acest sens fiind semnat marţi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.
catalin-homor-cnadnr-floteauto

Din martie 2015, Cătălin Homor a asigurat interimatul la conducerea Metrorex, după ce anterior fusese director de investiţii la aceeaşi companie.

catalin-homor-cnadnr-floteautoMinistrul Transporturilor şi-a exprimat încrederea că noul şef al CNADNR îşi va duce la îndeplinire mandatul, cel puţin până la definitivarea procedurii de selecţie conform Ordonanţei 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

„Este unul dintre oamenii care sunt foarte ordonaţi, foarte riguroşi şi care, practic, a pus bazele activităţii de investiţii din fonduri externe la Metrorex. Pentru acest lucru i s-a acordat încredere, va trece pe nivelul următor unde va demonstra ceea ce poate. Eu personal am încredere în domnul Homor că îşi va duce la îndeplinire mandatul cel puţin până la definitivarea procedurii de selecţie după OUG 109, pentru că urmează o procedură pe 109 care se va face după toate regulile şi acolo decizia nu este a noastră, ci a firmei care va face selecţia sau a grupului de firme desemnate să facă această selecţie”, a explicat Dan Costescu.

Noul director general al CNADNR are trei maşini, conturi şi depozite în valoare mai mică de 20.000 de euro şi bijuterii de 9.000 de euro, fără a deţine însă, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din iunie, case, apartamente sau terenuri.

Două maşini, Opel şi Renault, au fost achiziţionate prin credit, în 2006-2007, iar a treia, Mazda, în 2013, în baza unui contract de vânzare-cumpărare.

Anul trecut, Cătălin Homor – la acea dată director de investiţii la Metrorex – a încasat venituri nete de 88.800 lei.

 

 

Adaugati comentariu