CFR Călători va suplimenta trenurile în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

În perioada 30 aprilie - 4 mai, CFR Călători va suplimenta numărul trenurilor către cele mai solicitate destinaţii cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte.CFR Călători

Astfel, vor fi asigurate legături suplimentare cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi/Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj-Napoca, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie, utilizând următoarele canale: online – de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

„Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipaţie discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/ Oferte. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, precizează compania.

 

CITEȘTE ȘI:

Amenzile rutiere în Germania vor crește semnificativ. Cele pentru depășirea vitezei vor fi dublate

Podul suspendat de la Brăila intră într-o nouă etapă a construcţiei

Șoferii vor putea solicita Poliției istoricul tuturor sancțiunilor. Proiect

 

 

Adaugati comentariu