Cel mai bun motorhome: Fiat Ducato!

Fiat Ducato a primit premiul pentru cel mai bun vehicul de bază pentru a fi transformat în motorhome. Premiul a fost acordat de către o prestigioasă publicație germană specializată pe acest gen de vehicule.


Fiat Ducato este, cu siguranță, una dintre cele mai bune opțiuni pentru piața europeană a utilitarelor până în 3,5 tone. Pentru conversia în vehicule recreaționale (motorhome), au fost livrate deja peste 500.000 de vehicule. Noua generație are și mai multe atuuri pentru ca Ducato să fie preferat, în continuare, ca vehicul de bază pentru vehiculele recreaționale.

Fiat_Professional_Stoccarda_01

În luna decembrie anul trecut, Ducato a fost prezentat și în versiunea cu tracțiune 4×4, ceea ce îl face favorit pentru cei care doresc un motorhome pentru sezonul rece, pentru mers la munte sau pe drumuri mai greu accesibile.

Fiat_Professional_Stoccarda_0103

 

Din gama de grupuri motopropulsoare a vehiculului italian regăsim atât motorizări potente turbodiesel de până la 180 CP cât și transmisii robotizate. Mulțumită rețelei largi de service la nivel european, clienții săi nu trebuie să-și facă griji pentru momentele în care vor trebui să-și facă revizia și vor fi pe drum spre o destinație de vacanță.

Adaugati comentariu