Ceasul care înlocuieşte cardul de cumpărături

Banca Transilvania, împreună cu Mondaine, Oberthur Technologies şi Mastercard, a lansat ceasul BT contactless, un nou instrument de plată care poate înlocui cardul la cumpărături, în ţară şi în străinătate.
ceasul

Ceasurile sunt elveţiene, marca Mondaine, iar pentru varianta BT contactless sunt disponibile trei modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men şi Premium-Unisex. Ceasul poate fi comandat online, pe siteul BT sau în oricare dintre sediile Bancii Transilvania şi se primeşte tot la BT, unde este activata cartela contactless care va fi inserata în cureaua ceasului. În funcţie de model, costul este între 1.090 şi 1.690 de lei.

Ceasul functionează pe baza tehnologiei contactless, lansată în premiera în România de MasterCard, care le permite utilizatorilor să platească mai repede şi mai sigur. Lansarea ceasului contactless se înscrie în politica Mastercard de a creşte rata de acceptare a tehnologiei contactless în rândul românilor ţi de a le pune la dispoziţie un ecosistem diversificat de sisteme de plată.

Astfel, ceasul BT contactless funcţioneaza ca un card bancar prin accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania. Poate fi comandat de clienţii Bancii Transilvania care au card de debit în lei sau, după caz, cardul poate fi primit împreuna cu ceasul.

Pentru plăţile cu ceasul contactless la comercianţi, comisionul este zero. Iar pentru plăţile de până la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.

Banca Transilvania este a doua cea mai mare bancă din România, în funcţie de active.

Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: corporate, IMM şi retail. BT are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala.

Profitul net al instituţiei bancare a fost de 246,16 milioane lei in primul trimestru din 2017, in crestere cu 7,73% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar cel al Grupului Financiar Banca Transilvania, de 267 milioane lei. Grupul Banca Transilvania a incheiat trimestul I 2017 cu active de 52,1 miliarde lei, din care 51,9 miliarde lei sunt aferente bancii.

 

 

Adaugati comentariu