Câștigător desemnat în licitația pentru drumul de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj

O asociere de 6 companii a fost desemnată câştigătoare a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcţiei drumului de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj.
Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj

”Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Egis Romania – Search Corporation – Italrom Inginerie Internaţională – Geostud – ECO Geodrum – Egis International SAS”, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Valoarea ofertei câștigătoare este de 92,755 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului este de 43 luni de la data de începere, din care 36 de luni elaborarea Studiul de Fezabilitate.

Potrivit CNAIR, realizarea drumului de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj va face posibilă reducerea timpului de călătorie și creșterea vitezei medii de deplasare între localitățile Craiova si Lugoj, precum și conectarea cu viitoarele drumuri expres Craiova – Pitești, respectiv Craiova – Târgu Jiu.

”Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis Compania de Drumuri.

 

CITEȘTE ȘI:

ASF a sancționat Euroins cu amenzi în valoare de 5,86 milioane lei

Măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București

 

Adaugati comentariu