Măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București

Ca urmare a finalizării proceselor de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat Asocierea Grafic Tends - SVL Proec drept câștigătorul a două contracte pentru proiectarea măsurilor de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București.
centura

Cele două contracte se referă la:

– Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector I cuprins intre A1 (km 55+520 – DN 1 km 71+490 / km 0+000) – A2 (km 23+600). Contractul are o valoarea de 3,33 milioane de lei fără TVA și o durată de 15 luni.

– Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector II cuprins intre A2 (km 23+600) si A1 (km 55+520). Contractul are o valoarea de aproximativ 3 milioane de lei fără TVA și o durată de 15 luni.

Potrivit CNAIR, prin elaborarea studiilor se vor identifica măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura rutieră existentă a Municipiului București, care vor conduce și la creșterea capacității de transport a infrastructurii rutiere în zona de sud și de nord.

”Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurilor de atribuire”, a mai transmis Compania de Drumuri.

 

CITEȘTE ȘI:

România are nevoie de un nou sistem de taxare a mașinilor. Opinie PwC

A apărut revista FLOTE AUTO, decembrie 2021 – ianuarie 2022

 

Adaugati comentariu