Camionul Tesla dezvăluit accidental?

O fotografie spion dezvăluie ceea ce ar putea fi primul cap tractor din istoria companiei americane. Să fie acesta camionul Tesla?
Camionul Tesla

Imaginea prezintă un cap-tractor animat de un motor electric (nu există calandrul față folosit la răcirea radiatoarelor unui motor termic), așezat pe o platformă în California. Imaginea a apărut la ceva timp după ce compania lui Elon Musk a prezentat un teaser cu viitorul camion. Privind cele două imagini (cea oficială și cea spion), remarcăm asemănări clare la linia ascendentă a geamurilor, la flancurile evazate și la forma alungită a blocurilor optice. De asemenea, oglinzile nu apar în niciuna dintre cele două imagini. Totuși, capul tractor prezentat de Musk pare a fi mai înalt, fapt care conduce la ipoteza cabinei cu variante diferite de înălțime.

Camionul Tesla

Prezentarea oficială va avea loc pe 26 octombrie, iar zvonurile spun că autonomia viitorului camion electric se va situa între 320 și 480 km (200-300 mile). Dacă această informație va fi confirmată, atunci este posibil ca noul cap tractor să nu fie potrivit pentru transporturile pe distanțe lungi.

Deși am fi tentați să credem că Tesla intră într-un segment fără rival, însă alți doi producători pregătesc camioane electrice. Aflați care sunt aceștia.

https://twitter.com/TeslaMotorsClub/status/915222586707070976

Adaugati comentariu