Advertisement
Home Piaţa auto Auto rulate Business Lease lansează Auto Market – centru de autovehicule rulate

Business Lease lansează Auto Market – centru de autovehicule rulate

Business Lease, furnizor internaţional de leasing operaţional şi servicii de mobilitate, lansează propriul centru de autovehicule rulate, Auto Market.

Noul centru completeză portofoliul de servicii al Business Lease şi este localizat în imediata vecinătate a sediului companiei, în cadrul SWAN Office and Technology Park din zona Pipera.

În cadrul parcului Business Lease de autovehicule rulate, dezvoltat în urma unei investiţii de circa 50.000 de euro, sunt expuse preponderent autoturisme din clasa mică, compactă sau medie, cu o vechime cuprinsă între unu şi patru ani.
Noul centru este localizat în imediata vecinătate a sediului companiei, în cadrul SWAN Office and Technology Park din zona Pipera.

Philip-Aarsman-floteautoConstruim oferta nostră pentru clienţi finali, care sunt atenţi la detalii atunci când îşi aleg viitoarea maşină şi care au grijă în ce investesc. Într-o piaţă dominată de automobile pentru care o verificare temeinică este dificilă, aducem o ofertă corectă, cu autoturisme a căror întreţinere a fost respectată iar întregul istoric este certificat”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease.

Pentru fiecare autovehicul, Business Lease poate oferi soluţii de finanţare, garanţie completa pentru 12 luni sau 15.000 km, posibilitate de trade in a maşinii actuale şi un set suplimentar de anvelope, de iarnă sau de vară, în funcţie de sezon. Fiecare autoturism are un singur proprietar anterior, kilometraj real, plan de revizii şi întreţinere respectat, istoric tehnic complet şi stare tehnică optimă.

Oferta parcului de autovehicule rulate Auto Market este constituită din maşini utilizate anterior de către clienţii de flotă ai Business Lease, care s-a ocupat şi de întreţinerea şi de reparaţia acestora. Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua şi automobilele rulate ale noilor clienţi de leasing operaţional care au această nevoie, înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de maşini.

„Centrul de autovehicule rulate completează gama de servicii din portoliul Business Lease pentru clienţii de leasing operaţional şi management de flote cât şi pentru clienţii finali. Oferim aceeaşi calitate a produselor şi serviciilor, împreună cu toate condiţiile şi beneficiile filosofiei CARE a Business Lease, pentru fiecare automobil rulat. Prin acest concept ne dorim să subliniem încrederea clienţilor în produsele noastre, fiecare maşină fiind pregătită să facă parte din familile lor”, a declarat Ioana Grigore, Sales & Marketing Manager Business Lease.

Pentru anul în curs, Business Lease urmăreşte pentru parcul de autovehicule rulate Auto Market un volum de vânzări de 300 unităţi şi o cifră de afaceri de 2,1 milioane de euro. Pentru 2017, care va fi primul an integral de activitate, este ţintit un total de peste 400 de unităţi vândute.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...

autovehicule second-hand
Auto rulate

Peste 400 de autovehicule second-hand au fost retrase de la comercializare în jud. Prahova

17 comerciați de autovehicule second-hand din Ploiești și alte localități din jud....

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...