Advertisement

GoBetter
Home Administrare flote Business Lease a lansat noul program de mobilitate sustenabilă, ”GoBetter!”

Business Lease a lansat noul program de mobilitate sustenabilă, ”GoBetter!”

Business Lease, furnizor de top de soluții inovatoare de management al flotelor, anunță lansarea programului ”GoBetter!”. Potrivit companiei, serviciul oferă companiilor posibilitatea de a reduce semnificativ emisiile de dioxid de carbon din flotele lor existente, fiind un pas important către un viitor mai verde și mai responsabil din punct de vedere ecologic.

Într-o lume din ce în ce mai preocupată de sustenabilitate, Business Lease recunoaște nevoia urgentă ca afacerile de toate dimensiunile să abordeze amprenta lor de carbon. GoBetter! a fost conceput pentru a ajuta companiile să promoveze sustenabilitatea și să minimizeze impactul lor asupra mediului, fără a fi necesară o înlocuire completă a flotei.

Sustenabilitate în flotele existente

GoBetter! este o soluție holistică care utilizează datele și practicile inovatoare pentru a transforma orice flotă existentă într-o operațiune mai sustenabilă și ecologică. Acest serviciu este special conceput pentru a răspunde nevoilor diverse ale afacerilor, inclusiv ale celor mici și mijlocii (IMM-uri), care doresc să aibă un impact cât mai mic asupra mediului.

Programul include trei etape cheie:

Analiza flotei și evaluarea emisiilor: Business Lease efectuează o analiză cuprinzătoare a flotei dumneavoastră actuale și calculează emisiile de CO2. Acest pas crucial servește drept fundament pentru elaborarea unui plan de sustenabilitate personalizat, care să se alinieze obiectivelor afacerii dumneavoastră.

Instruire pentru șoferi și soluții telematice: „GoBetter!” oferă un set de programe de training pentru șoferi, menite să promoveze obiceiuri de condus ecologice. De asemenea, soluțiile telematice non-GPS furnizează date în timp real despre comportamentul la volan, permițând îmbunătățiri imediate care duc, în timp, la reducerea consumului de combustibil și a emisiilor.

Compensarea emisiilor de carbon: În ciuda tuturor eforturilor, unele emisii pot rămâne inevitabile. Business Lease se asigură că emisiile de carbon rămase din flota dumneavoastră sunt compensate prin sprijinirea proiectelor de mediu verificate folosind credite de carbon. Aceasa asigură neutralizarea efectivă a amprentei de carbon a flotei dumneavoastră.

Un viitor mai verde, flotă cu flotă

„GoBetter!” reflectă dedicarea Business Lease față de sustenabilitate și angajamentul său de a ajuta companiile să facă tranziția către practici de management al flotelor ecologice. Oferind soluții practice pentru reducerea emisiilor, diminuarea costurilor și îmbunătățirea responsabilității față de mediu, „GoBetter!” împuternicește companiile să facă pași vizibili către un viitor mai sustenabil.

GoBetter”Lansarea programului GoBetter! reprezintă un moment important pentru Business Lease și pentru partenerii noștri. Într-o perioadă în care sustenabilitatea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate, ne bucurăm să oferim soluții inovatoare și eficiente pentru reducerea emisiilor de CO2. GoBetter! nu doar că optimizează operațiunile flotelor, dar și promovează o atitudine responsabilă față de mediu, contribuind la construirea unui viitor mai verde pentru toți. Suntem încrezători că acest program va avea un impact pozitiv major, susținând atât proiectele partenerilor noștri, cât și mediului înconjurător”, a explicat Oana Iancu, Director Comercial Business Lease România.

Business Lease este furnizor de soluții de management al flotelor, dedicat inovării în domeniul mobilității. Cu decenii de experiență și un angajament față de sustenabilitate, Business Lease ajută companiile să își optimizeze operațiunile de flotă, minimizând în același timp impactul asupra mediului. Business Lease Group are sediul central in Cehia și sucursale regionale in Polonia, Slovacia, România și Ungaria. Flota Business Lease Group include peste 30.000 de mașini.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Primăria Bârlad achiziționează 11 autoturisme electrice, prin programul Rabla Plus

 

Nouă oferte pentru execuţia Lotului 3 din Drumul Expres Arad – Oradea

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

vacanța
Administrare flote

Problemele tehnice cu mașina nu trebuie să vă strice vacanța. Opt recomandări utile

Înainte de a pleca în vacanța de vară, mulți oameni sunt copleșiți...

vehicule electrice
Flotă verde

Încărcarea încă încetinește achiziționarea unui vehicul electric. Studiu GiPA

Utilizatorii noi de vehicule electrice sunt mulțumiți de experiența de conducere, deși...

autonomie
Administrare flote

Vehiculele electrice pot pierde până la 30% din autonomie pe vreme foarte caldă

Vehiculele electric nu își pierd din autonomie doar pe vreme extrem de...