Bridgestone schimbă numele TomTom Telematics în Webfleet Solutions

TomTom Telematics, achiziţionată de Bridgestone Europe la 1 aprilie 2019, va deveni Webfleet Solutions, începând cu 1 octombrie 2019.
bridgestone

Achiziţia TomTom Telematics este iniţiativa companiei Bridgestone de a-şi consolida capacităţile digitale, fiind parte a transformării sale continue, de la un producător de anvelope premium într-un lider de soluţii pentru mobilitate.

Noua companie din cadrul Bridgestone este furnizorul principal de soluţii pentru flote din Europa, o industrie în continuă creştere.

Potrivit reprezentanţilor Bridgestone, achiziţia a consolidat amprenta companiei în domeniul soluţiilor bazate pe date, care fac operaţiunile unei flote mai eficace şi mai eficiente. Acum, Webfleet Solutions – nume inspirat de principala sa platformă de soluţii WEBFLEET, care oferă de 20 de ani o telematică de calitate superioară pentru flote – reflectă iniţiativa Bridgestone de a oferi o gamă extinsă de soluţii de mobilitate digitală şi flote pentru clienţii săi şi de a îşi consolida o poziţie globală de conducere.

Bridgestone EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) are un portofoliu de peste 1,2 milioane de vehicule cu abonamente de mobilitate şi soluţii de flotă.

„Când am achiziţionat Webfleet Solutions la începutul anului, am creat o bază centrală de soluţii pentru flote. Împreună avem toate capacităţile de a fi lideri într-o zonă de mobilitate incredibil de interesantă, inovatoare şi aflată într-o creştere rapidă şi continuă. Avem ambiţia, infrastructura şi resursele, datele şi ideile şi avem oamenii şi cunoştinţele lor de neegalat. Deoarece noile lumi ale mobilităţii conectate şi autonome devin rapid o realitate atât Bridgestone, cât şi Webfleet Solutions vor asigura clienţii faptul că se pot bucura de fiecare beneficiu al acestei noi ere.”, a arătat Paolo Ferrari, CEO & Preşedinte Bridgestone EMEA.

Bridgestone EMEA este prezentă în 38 de ţări, cu peste 18.300 de angajaţi. Deţine 15 fabrici de anvelope în regiune, un centru de cercetare şi dezvoltare şi un teren de testare. În ultimul an, investiţiile au depăşi 790 de milioane de euro.

 

CITEŞTE ŞI:

Cum „a finalizat” ANAF restituirea taxelor auto

Mașinile electrice se vor încărca complet în 5 minute!

Frederic Banco, de la conducerea ALD România la şefia BRD Sogelease

 

Adaugati comentariu