Advertisement

Brabus Adventure XLP floteauto.ro
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Brabus Adventure XLP – cele mai radicale pick-upuri din lume

Brabus Adventure XLP – cele mai radicale pick-upuri din lume

Bun venit la emisiunea ”Cooking With Brabus”. Rețeta de azi: Brabus Adventure XLP. Se iau două exemplare Mercedes-AMG G 63, se modifică total, tehnic și optic și se obțin până la 800 CP. Se servesc cu pulsul accelerat. Enjoy!

Poate ai nevoie de o flotă de pick-upuri indestructibile. Sau poate vrei doar să fii în centrul atenției sâmbătă seara pe Șoseaua Kiseleff. Oricare ți-ar fi scopul, trebuie să treci mai întâi pe la bancă, pentru că cele două versiuni din seria Brabus Adventure XLP nu sunt deloc ieftine. Ambele au la bază modelul Mercedes-AMG G 63, arată fix la fel, dar performanțele dinamice sunt diferite.

Pe ”mezin” îl cheamă Brabus 700 Adventure XLP și tocmai a fost prezentat de tunerul german. Are o gardă la sol de 490 mm (!) și ecartamentul mărit, deci arată de parcă s-ar lua la trântă cu orice teren. Chiar și cu pista de 400 m, pentru că roțile pe 22 de inci cu anvelope 325/55 Pirelli Scorpion ATR mușcă din asfalt, pentru a pune la sol cei 700 CP și 950 Nm ai motorului V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Brabus V8 twin-turbo floteauto.ro

➡ G-Class vs Unimog 💡

Al doilea pick-up al gamei, puternicul Adventure 800 XLP poate chiar și mai mult: același V8 de sub capota fratelui mai mic produce 800 CP și 1.000 Nm, suficienți pentru a reuși un sprint 0-100 km/h în 4,8 secunde și o viteză maximă de 210 km/h. Nu știu cum se simte culcarea accelerației la volanul bestiei încălțate cu anvelope de off-road, dar îmi imaginez că nu e foarte ușor de controlat.

Brabus G-Klasse pick-up interior floteauto.ro

Brabus Adventure XLP – o brumă de bani!

Te-am convins? Dacă da, acum îți livrez și nota de plată: versiunea 700 Adventure XLP pornește de la ”numai” 389.831 euro, în timp ce 800 Adventure XLP urcă la 575.630 euro. Două întrebări mă ”macină”. Cum preferi: cash sau credit? Și, mai ales, ai plăti diferența de 186.000 de euro pentru 100 CP și 50 Nm?

Brabus Adventure XLP floteauto.ro

Probabil că, dacă ai avea banii ăștia, nu te-ai mai uita la diferență. Și, la fel de probabil, n-ai mai citi acum articolul ăsta, ci te-ai plimba deja ”la înălțime”.

via Brabus

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...