Autostrăzile s-ar mai putea amâna

Eugen Nicolicea, președintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, a declarat că prioritar pentru PSD sunt salariile și pensiile, iar autostrăzile trebuie să mai aștepte.satu mare

Declarația deputatului PSD pune sub semnul întrebării toate licitațiile și planurile de construcție ale autostrăzilor din România. La ora actuală sunt mai multe licitații în derulare pentru construcția unor autostrăzi dar și pentru cea de-a doua centură de sud a Bucureștiului.

Programul de guvernare al PSD a fost schimbat odată cu schimbarea Primului Ministru. La Ministerul Transporturilor a fost păstrat același ministru, dar nu sunt cunoscute în detaliu toate modificările solicitate de Liviu Dragnea, președintele partidului de guvernământ.

Autostrada lucrari

Eugen Nicolicea a fost invitat la o emisiune în cadrul Antenei 3 în emisiunea moderată de Radu Tudor. În opinia deputatului PSD, „prioritățile PSD sunt salariile și pensiile”. Toată lumea din platou a rămas înmărmurită, iar explicația președintelui Comisiei Juridice nu a fost în măsură să lămurească lucrurile: „Am ajuns în situaţia în care trebuie să ai grijă să nu moară bunica şi abia pe urmă să vezi ce bani ai ca să-ţi cumperi pantofi”.

Eugen Nicolicea

Prin urmare, ne așteaptă alți ani în care vom fi coada Europei la numărul de accidente și la viteza medie de transport a bunurilor pe șosele.

Adaugati comentariu