Auto Total Business Show: 11-12 iunie, la Romexpo

Tocmai citiți genul de știre care nu are nevoie de documentare suplimentară, de artificii de limbaj și de creieri storși. De ce? Pentru că știrea în sine conține toate ingredientele care să dea pe spate orice pasionat de spectaculos.Auto Total Business Show

Să dezvolt: drift, tuning, decolteuri, watti, inovații tehnologice, componente revoluționare și competiții live. Unde? În Pavilionul Central al complexului Romexpo. Când? În week-endul 11-12 iunie.

Auto Total Business Show

Să dezvolt și mai mult. AD Auto Total, Romexpo și Camera de Comerț revin și în 2016 cu spectacolul Auto Total Business Show. De ce spectacol și nu expoziție? Pentru că vizitatorii vor asista și, mai mult, vor participa la un adevărat show activ, în care fiecare moment are elementul său unic.

“Cu un total record de peste 140 000 vizitatori la toate edițiile de până acum și o prezență națională (București și Iași) AUTO TOTAL BUSINESS SHOW devine din ce în ce mai spectaculos de an la an, atrăgând cele mai puternice branduri din industria producătoare de piese auto, accesorii și echipamente de service,” spune Gabriel Zane, reprezentant AD  Auto Total. “Știm că fascinația pentru îndemânare și forța pe două sau patru roți nu are vârstă. Anii trecuți, am încercat să-i lăsăm pe vizitorii noștri mai mari sau mai mici cu amintiri de neuitat, punându-i față în față cu singurul simulator de Formula 1 din lume, ce generează o forţă a acceleraţiei de până la 3G (2015), maşina “supersonică” Blood Hound SCC, care-a încercat să bată recordul de viteză pe uscat de 1600 km/h, baschet acrobatic cu celebrii „Lords of Gravity“, echipa care a uimit NBA-ul doborând recordul mondial la slamdunk, show-uri de drift explozive, care-au distrus multe seturi de cauciucuri, de dragul sportului cu motor şi al fanilor, inclusiv drift cu camionul.”

Auto Total Business Show

Este deja a cincea oară când show-ul este organizat, iar cei care-au fost prezenți măcar la una dintre edițiile anterioare știu la ce să se aștepte: 35.000 mp de tehnologie și sex-appeal. De asemenea, se pot aștepta la prețuri de intrare de-a dreptul modeste pentru nivelul show-ului: 20 de lei biletul pentru adulți și intrarea gratuită pentru copiii sub 7 ani. Deci aduceți copiii pentru a simți mirosul benzinei, fumul cauciuciurilor și răcnetul eșapamentelor, pentru că viitorul le rezervă miros de electroni și țiuit de câmp magnetic.

Auto Total Business Show

”Anul acesta, pregătim un program cel puțin la fel de incendiar: drift, tuning, stunt moto, stunt bike, concurs minimodele auto telecomandate și nu doat atât. Pe scurt, un spectacol total, ce va ține suspansul la cote maxime, precum și nenumărate concursuri interactive si tombole. Vom provoca vizitatorii cu nenumarate premii și produse promoționale ale celor mai importanți furnizori de piese auto și echipamente de service” adaugă Gabriel Zane.

 

 

Adaugati comentariu