Au fost ridicate restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea

Marți, 20 decembrie 2022, începând cu ora 12:00, au fost ridicate integral restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Borcea

Pentru execuția lucrărilor de reabilitare, începând cu data de 19 septembrie 2022 circulația autovehiculelor a fost închisă pe sensul deplasare Constanța – București (calea II, km 147+015 – km 144+235), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

Printre lucrările de reabilitare executate se numără: înlocuirea hidroizolației și a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar, reparații la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

CNAIR reamintește și faptul că lucrările au fost suspendate pe perioada sezonului estival, pentru a nu îngreuna circulația turiștilor care se deplasau către stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

Lucrările Podul peste brațul Borcea vor fi reluate în primăvara anului viitor în funcție de condițiile meteorologice.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Piața RCA a urcat cu 53% în primele 9 luni, la 5,4 miliarde lei. Topul jucătorilor

Primăria Sectorului 1 din Capitală va instala 700 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice

 

Adaugati comentariu