Au fost deschise pasajele rutiere din Zona Comercială Pallady din Capitală

Primăria Sectorului 3 a anunțat că au fost deschise, pentru circulația rutieră, două pasaje supraterane nou construite, ce supratraversează zona comercială aflată la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu.Pallady

Lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în luna decembrie a anului trecut și au fost deschise circulației cu patru zile în avans față de termenul de finalizare propus.

Valoarea contractului de execuție efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

„Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a circulației rutiere pentru reducerea timpului petrecut în trafic și mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială și vor face extrem de facilă ieșirea și intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare. Sunt bucuros că am reușit ca într-un timp record, adică în doar patru luni să realizăm această lucrare importantă pentru cetățenii Sectorului 3”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde și un al treilea pasaj suprateran în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieșirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cererea Euroins de suspendare a deciziei de retragere a autorizaţiei de funcţionare, respinsă

A apărut revista FLOTE AUTO, luna aprilie 2023

 

 

 

Adaugati comentariu