Advertisement

muntenegru
Home Infrastructură Atenționare de călătorie în Muntenegru. Noi restricții de circulație rutieră

Atenționare de călătorie în Muntenegru. Noi restricții de circulație rutieră

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Muntenegru că Federația Auto Moto locală a transmis că începând din 16 iulie 2016 vor fi restricții de circulație din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Până la data de 1 septembrie 2016, este interzisă circulația autovehiculelor a căror masă maximă admisă care depășește 7,5 t pe următoarele rute:

  • Bioce—Kolasin — Mojkovac, Podgorica — Sotonici — Petrovac;
  • DebeliI Brijeg (punct trecere frontieră) — H.NoviI — Kotor — Budva — Bar — Sukobin (punct trecere frontieră); Podgorica — Cetinje — Budva.

Interdicția vizează intervalul orar zilnic 17.00 — 22.00, și nu se aplică autovehiculelor cu prioritate de trecere (ex: poliție, ambulanta, pompieri, etc.), autovehiculelor de întreținere a drumurilor și a rețelelor PTT, a autovehiculelor de tractare, autovehiculelor speciale pentru transportul animalelor, betonului, asfaltului, precum și autospecialelor frigorifice care transportă mărfuri perisabile.

Până la data de 1 august 2016, pe drumul regional R1, porțiunea Cetinje — Njegusi, circulația se desfășoară pe o singură bandă și se oprește pentru toate tipurile de autovehicule în intervalul orar 08:00 — 10:00 și 14:00 — 16:00.

Până la încheierea transportului turbinelor eoliene pe ruta Portul BAR — PODGORICA — NIKSIC — KRNOVO, circulația va fi întreruptă temporar pentru a se permite deplasarea convoiului escortat de poliție.

Dată fiind amploarea lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere pe întreg teritoriul Muntenegrului, este posibil să intervină modificări suplimentare de ultim moment ale restricțiilor de circulație. Ministerul Afacerilor Externe recomandă conducătorilor auto să circule precaut, cu viteză redusă și să respecte semnalizările temporare.

Informații suplimentare pot fi obținute, permanent, 24 ore/ 7 zile, de la Centrul Info Trafic, la numerele de telefon +382 19807, +382 20234999 și +382 63239987, iar cu privire la situația meteo de la http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ME-Montenegro.html.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Brașov - Bacău
Infrastructură

Contract semnat pentru finalizarea Studiului de Fezabilitatea al Autostrăzii Brașov – Bacău A13

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, cu...

Vâlcea
Infrastructură

Un pas înainte pentru modernizarea șoselei dintre Rm. Vâlcea și Autostrada Sibiu – Pitești

Executivul urmează să aprobe în ședința de vineri, prin Hotărâre de Guvern,...

Autostrada de Centură București
Infrastructură

Autostrada de Centură București. Sectorul dintre DN 4 și Autostrada A2 va fi deschis în iulie

Traficul rutier pe încă un sector din Autostrada de Centură București, între...

Podul peste Canal
Infrastructură

Cinci oferte pentru reparații capitale la Podul peste Canal de la Călărași, amplasat pe DN 3B

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a primit 5 oferte pentru...