Asigurători: Este momentul pentru o creştere suplimentară a tarifelor RCA

Tarifele pentru asigurările de răspundere civilă auto (RCA) practicate de compania Euroins România au crescut cu 20% în ultimul an şi o creştere suplimentară a preţurilor este absolut fezabilă în cel mai scurt timp, susţin reprezentanţii Euroins Insurance Group.impactul inflației

Compania de asigurări Euroins România are ca obiectiv diversificarea portofoliului, iar majorarea cotei de piaţă pe segmentul RCA nu este pe agenda societăţii de asigurări.

„În ciuda schimbărilor semnificative din piaţă, din ultimele săptămâni, Euroins România nu a constatat o majorare a cotei sale de piaţă pe segmentul RCA. Aceasta se datorează preponderent creşterii tarifelor Euroins, care au avut loc în ultimul an, şi care vor cumula o diferenţă pozitivă de peste 20%. Avem ca obiectiv ferm diversificarea portofoliului nostru şi de aceea majorarea cotei de piaţă pe segmentul RCA nu este, sub nicio formă, pe agenda societăţii noastre. Acum este momentul potrivit pentru a adopta tarife mai sănătoase şi, pentru a reuşi aceasta, o creştere suplimentară a preţurilor este absolut fezabilă, în cel mai scurt timp”, a declarat Jeroen van Leeuwen, Chief Operating Officer Euroins Insurance Group.

Jeroen van Leeuwen reafirmă că eforturile de segmentare pe RCA depuse de Euroins România încep să dea rezultate pozitive şi că, în plus, estimează o creştere a ponderii asigurărilor non-auto în portofoliul societăţii.

„Analizând ultimele câteva luni, putem spune că suntem satisfăcuţi de evoluţia Euroins România şi ce este cel mai bine este că perspectivele sunt exclusiv de îmbunătăţire”, a concluzionat Jeroen van Leeuwen.

 

 

Adaugati comentariu