Arval: Cardul de combustibil aduce 3 avantaje pentru managementul flotei

Aglomeraţia în trafic şi ambuteiajele au devenit deja un flagel, iar impactul asupra cheltuielilor unei companii este din ce în ce mai mare. Costurile directe – carburanţii şI timpul pierdut – se reflectă până la urmă şI asupra celor indirecte - preţul bunurilor şI serviciilor vândute.

De altfel, cel mai recent raport al britanicilor de la Centrul pentru Cercetări în Economie şi Mediul de Afaceri (CEBR) arată că până în 2030, costul ambuteiajelor va depăşi 290 de miliarde de dolari în Europa şI SUA, în creştere cu 50% faţă de nivelul din 2013. Calculele au fost efectuate pe baza datelor companiei americane INRIX, specializată în furnizarea de informaţii din trafic în timp real. Practic, autorii studiului arată că economiile avansate ar putea fi lovite de un aşa-zis “car-mageddon”, dat fiind faptul că amploarea problemei este enormă, iar blocajele în trafic vor continua să aibă consecinţe grave în viitor pentru economii, companii şi gospodării.În acest context, reducerea cheltuielilor generate de consumul de combustibil este una dintre soluţiile cele mai eficiente pentru un management de flotă performant.

Pentru optimizarea bugetului de utilizare a unui autovehicul, reprezentanţii Arval România recomandă, în cadrul serviciilor de administrare de flote, utilizarea cardului de combustibil.

Dan Boiangiu_1Importanţa crescută a carburantului în costul total al unei flote necesită soluţii inovatoare de monitorizare şi reducere a cheltuielilor pentru companii, fără a limita activitatea de business, iar aici intervin şi cardurile de carburant monitorizate prin produsul de management al carburantului. Acesta le asigură un mod convenabil şi sigur pentru efectuarea plăţilor corespunzătoare contravalorii carburantului necesar alimentării vehiculelor flotei”, explică directorul general Arval, Dan Boiangiu.

Potrivit acestuia, principalele avantaje ale unui astfel de produs sunt:

  1. proces administrativ simplificat pentru companii;
  2. control total asupra costurilor şi a consumului prin rapoartele de flotă
  3. consultanţă pentru dezvoltare durabilă prin intermediul estimărilor de emisii CO2  degajate prin utilizarea vehiculelor.

Pentru a răspunde cât mai bine aşteptărilor clienţilor, Arval propune mai multe carduri de carburant aparţinând diverşilor furnizori.

 

(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, luna noiembrie 2014)

Adaugati comentariu