Aplicație pentru licitații de transport, lansată de o firmă românească

Un startup local a lansat pe piața o platformă cu licitații de transport dedicată serviciilor de transport și livrare marfă din România. Iată cum funcționeză Cargoroll, aplicația care face legatura dintre expeditori și transportatori.

„În prezent, în România, nu există o platformă și o aplicație completă cu licitații de transport care să ofere avantaje atât pentru transportatori, cât și pentru expeditori”, a spus Silviu Dorobanțu, co-fondator Cargoroll, citat de Startupcafe.ro. „Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a răspunde nevoilor de pe piața locală și a construi, în același timp, o comunitate, unde respectul între membri primează, iar datele de contact sunt verificate și confirmate pentru a oferi servicii sigure și de calitate.”

Platforma caută, filtrează și selectează transportatorii potriviți pentru nevoile expeditorilor și oferă acestora cele mai bune oferte, explică reprezentanții companiei.

Expeditorii primesc notificări instant pentru a putea compara și alege varianta optimă.

De asemenea. Cargoroll include un sistem de note și evaluări care oferă expeditorilor mai multe detalii despre transportatori pentru a asigura servicii corecte și sigure. Accesul este gratuit atât prin platforma web, cât și prin aplicațiile de mobil pentru Android și iOS.

În același timp, transportatorii pot să își găsească potențiali clienți prin intermediul platformei, unde utilizitarii listează marfa care necesită transport.

Continuare

Adaugati comentariu