Antreprenorii din industria auto pot accesa finanţări nerambursabile de până la 25.000 euro

Cel puţin 40 de antreprenori ar putea beneficia de finanţări nerambursabile de până la 25.000 de euro, prin intermediul Proiectului "Biz Up - Dezvoltarea mediului de afaceri prin investiţii şi formare profesională", desfăşurat de CNIPMMR.
DN 1

Potrivit preşedintelui CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu, proiectul implică un concurs de planuri de afaceri, la care pot aplica cetăţenii români cu vârsta minimă de 18 ani, interesaţi să demareze o activitate independentă şi care au domiciliul sau reşedinţa în regiunile de implementare Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia.

antreprenorii-din-industria-auto-pot-accesa-finantari-nerambursabile-de-pana-la-25-000-euro-floteauto
Proiectele vor fi selectate prin concurs de planuri de afaceri

Finanţarea obţinută în urma concursului se aplică pentru întreprinderi având activitatea principală în domeniile turism, textile şi pielărie, lemn şi mobilă, industrii creative, industrie auto şi componente, sănătate şi altele.

Proiectul vizează încurajarea antreprenoriatului, prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru minimum 40 de start-up-uri. Acestea vor fi selectate în urma concursului de planuri de afaceri şi vor beneficia de finanţări nerambursabile de până la 25.000 de euro.

Platforma web a proiectului este www.biz-up.ro, iar termenul limită pentru primirea documentelor de înscriere este de maximum cinci zile de la depunerea online a candidaturii, până cel mai târziu la data de 18 mai, data poştei de confirmare a plicului.

 

 

Adaugati comentariu