ANCOM îşi reînnoieşte flota cu 46 de berline

Renault Commercial Roumanie va livra 46 de autoturisme tip "berlină" Autorităţii Nationale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), potrivit unui anunţ de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Școala duală ACAROM

Valoarea contractului este de 2,25 milioane lei, fără TVA, acesta fiind atribuit în data de 12 iunie 2015, în urma unei licitaţii deschise, în cadrul căreia Renault Commercial Roumanie a fost singurul ofertant.

Potrivit anuntului de participare, ofertanţii trebuiau să demonstreze că, în baza a maximum cinci contracte, au efectuat în ultimii trei ani livrări de produse similare a căror valoare cumulată este de cel puţin 2,2 milioane lei, fără TVA, sau echivalent valută.

ANCOM este instituţia care protejează interesele utilizatorilor de comunicaţii din România, prin promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate, încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructura şi a inovaţiei.

Renault Commercial Roumanie este societatea care asigură, pe piaţa locală, comercializarea şi serviciile post-vânzare a mărcilor Dacia, Renault şi Nissan.

 

 

Adaugati comentariu