Cum să faci alegerea unui apartament în București

Mutarea la casă nouă e un proces greu, mai ales dacă stai în București. Sunt multe oferte din care să alegi, atât în cartiere de case sau blocuri nou construite, cât și în cele mai vechi.Dacă ai căutat deja case de vânzare Băneasa, Străulești, Herăstrău, Aviatorilor, dar nu ai reușit să te hotărăști asupra unei opțiuni, există criterii care te pot ajuta să faci mai ușor alegerea unui apartament.

Achiziția unui apartament – investiție pe termen lung

 

Majoritatea dintre noi fac achiziții imobiliare odată sau cel mult de două ori în viață, așa că decizia e una extrem de grea și trebuie să gândești investiția pe termen lung. Achiziția unui apartament îți consumă foarte mult timp și este un efort financiar, de aceea e important să fii sincer cu tine și să îți dai seama dacă te vezi stând în apartamentul vizitat pentru timp îndelungat.

 Nevoia de spații mari, aerisite

spatiu

 Din schiță, multe apartamente par foarte spațioase, însă trebuie să ai în minte și cum va arăta după ce adaugi mobila. Când vizitezi un apartament, trebuie să îți imaginezi unde vei poziționa fiecare obiect de mobilier și să încerci să  îți dai seama dacă te vei bucura în continuare de loc suficient, fără să simți că te sufoci.

Flexibilitate în amenajarea apartamentului

Alături de spațiile mari, e nevoie și de flexibilitate – libertatea de a poziționa și aranja încăperile așa cum îți place. La început vei așeza mobilierul într-un fel, dar oricine simte nevoia de o schimbare la un moment dat – vei putea să modifici așezarea mobilierului prin casă? Dar dacă (mai) apare un copil?

Cartierul în care este situat apartamentul

Indiferent cât de frumos e să trăiești în centrul orașului, rar se găsește un complex rezidențial  cu o astfel de situare, care să îți ofere în plus și liniște, și verdeață, și ore de relaxare. Când alegi apartamentul, alege și cartierul – gândește-te serios dacă te vezi trăind aici, dacă se mulează stilului tău de viață

Apartamente cu 2 sau 3 camere în cartierul Catted

Situat în nordul capitalei, Catted Residences este cartierul perfect pentru cei care caută liniște, locuințe spațioase, apropiere de natură, sentimentul de apartenență la o comunitate care împărtășește valori comune. În acest cartier inspirat din stilul arhitectural scandinav, vei găsi apartamente de 2 și 3 camere ce par rupte din reviste.

Dezvoltatorul a pus pe primul loc confortul viitorilor proprietari, astfel că toate apartamentele sunt extrem de spațioase, luminoase, împărțite pentru a maximiza suprafața utilă și pentru a genera starea de calm și relaxare pe care ți-o dorești când ajungi acasă sau vrei să petreci timpul liber în confortul propriului cămin.

În cartier, pe lângă cele 43 de vile, există un blog de 30 de apartamente realizate după cele mai recente trenduri arhitecturale și gândite pentru a rezolva multe dintre problemele ce vin odată cu alegerea de a trăi într-un oraș atât de agitat. De exemplu, problema parcării mașinii când ajungi acasă devine de domeniul trecutului deoarece în prețul fiecărui apartament e inclus și un loc de parcare.

Apartamentele din cartierul Catted nu seamnănă cu nimic din ce ai văzut în materie de apartamente în Fundeni, Băneasa, Pipera sau ale zone din nordul capitalei. Deci, dacă ești încă în mijlocul căutărilor, o vizită în cartier te va face să simți mai clar diferența și te va ajuta să îți dai seama dacă respectă propriile criterii în alegerea unui apartament.

Adaugati comentariu