Mercedes-Benz
Home Piaţa auto Auto rulate Alege de la Auto Schunn unul din modelele Mercedes-Benz C Class sau CLS

Alege de la Auto Schunn unul din modelele Mercedes-Benz C Class sau CLS

Dacă ai în vedere achiziția unei limuzine Mercedes-Benz, atunci modelele C-Class sunt perfecte pentru tine. Insa, pentru cei care adoră stilul de condus sportiv și sunt atrași de mașini puternice, Auto Schunn le propune modelul Mercedes-Benz CLS Coupé: cu un confort inegalabil, interior original și afișaje digitale care fascinează datorită tehnologiei de ultimă oră.

Auto Schunn este partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara. Modelele noi sau rulate de Mercedes C Class  sunt prezente în oferta Auto Schunn în varianta limuzină, Coupé sau Cabrio.

Modelul Mercedes-Benz C 200 4Matic-Business Edition Exclusive se distinge prin rafinament.

Limuzina poate fi achiziționată în varianta rulată la reprezentanța Auto Schunn, la prețul de 24.286 EURO fără TVA, redusă de la prețul de listă de 28.900 EURO fără TVA. Fabricat în anul 2017, autoturismul are un rulaj de doar 37500 km, fiind într-o stare tehnică impecabilă, atent verificat de specialiștii de la Auto Schunn.

Caroseria metalizată albastru Brilliant este perfect asortată cu jantele din aliaj de 17 inch, cu design cu spițe duble. Motorizarea de 183 cp oferă forță maximă la un consum de combustibil mediu de doar 6.3 l/100 km. Pachetul business C Class este completat de interiorul Exclusive pentru a oferi confortul pe care ți-l dorești din partea unei limuzine elegante și stilate.

Fiecare detaliu legat de siguranță este atent implementat: asistență activă la parcare parktronic, oglinzi rabatabile electric, pachet de protecție anti-furt și sistem de alarmă. Închiderea autovehiculului cu ajutorul sistemului keyless go și acces hands free inclusiv pentru portbagaj oferă o manevrare confortabilă. Inclusiv motorul beneficiază de funcția de pornire din buton keyless start.

Autovehiculul Mercedes CLS 350 BlueTEC 4M Coupe SPORT este alegerea perfectă dacă ai nevoie de un coupe cu o linie sportivă.

Vehiculul fabricat în 2016 poate fi achiziționat de la Auto Schunn în versiunea rulată la prețul de 28.150 EUR fără TVA, de la prețul de listă de 33.498 EUR fără TVA.

Motorul puternic de 258 de cai putere are o capacitatea cilindrică de 2987 cmc și un consum redus de carburant de doar 6 l/100km, în medie. Dotat cu pachetul sport exterior și un pachet special de oglinzi care sporesc vizibilitatea, acest vehicul este ușor de condus, agil și dinamic. manevrele de parcare sunt facilitate de către asistență activă Parktronic și asistenta pentru unghiul mort, alături de oglinzile exterioare rabatabile electric.

Comunicarea la bordul modelului Mercedes-Benz CLS Este mult mai facilă ca urmare a modulului de comunicații pentru servicii Mercedes me connect și a integrării smartphone-ului prin  aplicația Apple Carplay. Informațiile despre trafic sunt la îndemână la bordul acestui model Mercedes-Benz, care este dotat și cu un sistem de avertizare privind coliziunile.

Vehiculul cu tracțiune integrală 4-MATIC beneficiază de funcția de pornire directă start stop eco și de o cutie de viteză automată.

Cele două modele Mercedes-Benz oferite de Auto Schunn în reprezentanțele sale sunt disponibile în versiuni rulate, atent verificate și certificate de specialiști, pentru a oferi performanțe impecabile.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Transportul rutier, principalul mod utilizat pentru mobilitatea persoanelor

Plățile din fondurile europene destinate infrastructurii de transport au depășit 2 mld. euro în 2022

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...

vehicule rulate
Auto rulate

Pentru români, prețul este decisiv la achiziția unui vehicul second hand

Obiceiurile cumpărătorilor de maşini din Europa variază de la o ţară la...

RAR eXpert
Auto rulate

RAR: Serviciul RAR eXpert garantează identitatea reală a mașinilor second-hand

Prin lansarea serviciului RAR eXpert, Registrul Auto Român poate garanta că identitatea...