Advertisement
ald-automotive-wheels-isi-extind-acoperirea-globala-floteauto
Home Administrare flote ALD Automotive şi Wheels îşi extind acoperirea globală

ALD Automotive şi Wheels îşi extind acoperirea globală

Grupul ALD Automotive şi partenerul său nord-american Wheels Inc. au semnat un parteneriat cu compania sud-africană Absa Vehicle Management Solutions (PTY) Ltd (AVMS), care le va permite să ofere servicii clienţilor în 46 de ţări.

AVMS este un furnizor de servicii de management de flotă de top din Africa de Sud şi face parte din Absa Bank Limited (Absa Bank), o filială deţinută complet de Barclays Africa Group Limited. Acordul cu ALD Automotive şi Wheels va oferi suport extins clienţilor internaţionali, care întreprind operaţiuni în Africa de Sud.

ald-automotive-wheels-isi-extind-acoperirea-globala-floteauto
ALD Automotive este prezentă şi pe piaţa românescă

Prin intermediul reţelei de parteneri din Australia şi Noua Zeelandă (Fleet Partners), Irlanda (J&P) şi Africa de Sud (Absa), asocierea dintre ALD Automotive şi Wheels oferă cea mai bună acoperire geografică din piaţa de management de flotă, cu peste 1,5 milioane de autovehicule la nivel mondial.

ALD Automotive, prezentă şi pe piaţa românescă, este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa: operează în 39 de ţări, are 4 800 de angajaţi şi administrează peste 1.070.000 de autovehicule, conform datelor de la 30 iunie 2014.

Wheels, Inc.,compania care a pus bazele conceptului de leasing auto în 1939, oferă o gamă completă de servicii specializate care vin în ajutorul corporaţiilor în managementul flotelor auto. Wheels se ocupă de managementul a peste 300.000 vehicule în America de Nord.

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, februarie 2024

A apărut numărul 97 al revistei FLOTE AUTO, februarie 2024, cu un...

Administrare flote

Explorând universul de martori auto: top 20 cei mai întâlniți pe bordul mașinii

Când privești în interiorul mașinii tale, nu poți să nu observi mica...