ALD Automotive şi Wheels îşi extind acoperirea globală

Grupul ALD Automotive şi partenerul său nord-american Wheels Inc. au semnat un parteneriat cu compania sud-africană Absa Vehicle Management Solutions (PTY) Ltd (AVMS), care le va permite să ofere servicii clienţilor în 46 de ţări.
ald-automotive-wheels-isi-extind-acoperirea-globala-floteauto

AVMS este un furnizor de servicii de management de flotă de top din Africa de Sud şi face parte din Absa Bank Limited (Absa Bank), o filială deţinută complet de Barclays Africa Group Limited. Acordul cu ALD Automotive şi Wheels va oferi suport extins clienţilor internaţionali, care întreprind operaţiuni în Africa de Sud.

ald-automotive-wheels-isi-extind-acoperirea-globala-floteauto
ALD Automotive este prezentă şi pe piaţa românescă

Prin intermediul reţelei de parteneri din Australia şi Noua Zeelandă (Fleet Partners), Irlanda (J&P) şi Africa de Sud (Absa), asocierea dintre ALD Automotive şi Wheels oferă cea mai bună acoperire geografică din piaţa de management de flotă, cu peste 1,5 milioane de autovehicule la nivel mondial.

ALD Automotive, prezentă şi pe piaţa românescă, este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa: operează în 39 de ţări, are 4 800 de angajaţi şi administrează peste 1.070.000 de autovehicule, conform datelor de la 30 iunie 2014.

Wheels, Inc.,compania care a pus bazele conceptului de leasing auto în 1939, oferă o gamă completă de servicii specializate care vin în ajutorul corporaţiilor în managementul flotelor auto. Wheels se ocupă de managementul a peste 300.000 vehicule în America de Nord.

 

 

 

Adaugati comentariu