Advertisement

Home Transporturi Află de ce e mai avantajos să călătorești cu autocarul

Află de ce e mai avantajos să călătorești cu autocarul

Cea mai mare parte a românilor care lucrează în străinătate aleg ca modalitate de transport călătoria cu autocarul. Acest mijloc de transport este considerat cel mai avantajos, chiar dacă și alternativele transportului cu avionul sau cu mașina personală au propriile atuuri. Raportul între avantaje și neajunsuri favorizează însă călătoriile cu autocarul, după cum ne explică în continuare reprezentanții Romfour.com.

Călătorind cu autocarul ai parte de confort și flexibilitate

În zilele noastre, autocarele moderne dispun de dotări ce îți asigură confort deplin chiar și în cazul deplasărilor pe distanțe lungi. Compania Romfour reprezintă un adevărat reper din acest punct de vedere – imaginile și descrierile dotărilor de care dispun autocarele sunt confirmate și recunoscute de orice persoană care a apelat la serviciile Romfour.com.

În plus, o călătorie cu autocarul salvează timp prețios. Poți ajunge de fiecare dată în timp util la destinație, întrucât vei evita acele deplasări în plus, până la aeroport sau gară – deplasări ce implică costuri suplimentare și timp pierdut.

Călătoria cu autocarul te va scuti de efortul de a conduce mașina personală până la destinație, iar astfel te vei putea bucura pe deplin de toate peisajele pe care le vei întâlni pe traseu. Deși opririle sunt prestabilite, în acest fel vei ști exact că totul se desfășoară conform programului, că nu există abateri de la traseu și că vei ajunge la destinație în timp util.

Transportul cu autocarul îți oferă siguranță și eficiență

Companiile de transport internațional de persoane investesc considerabil în parcul lor auto. Acesta este și cazul companiei Romfour, ale căror servicii le poți vedea pe Romfour.com. Atât autocarele, cât și microbuzele respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește siguranța și eficiența călătoriilor.

Privind din perspectiva unei persoane care alege varianta de a călători cu mașina personală, drumul până la destinație este foarte solicitant. Destinația aflată la mii de kilometri distanță presupune un efort considerabil, mai ales în cazul în care nu există un șofer de schimb.

Pe de altă parte, dacă vei alege serviciile Romfour.com, indiferent de destinație, grija oboselii drumului îți va fi înlăturată. Siguranța la volan nu va fi nicicum o problemă, întrucât șoferii experimentați te vor aduce fără probleme la destinație, chiar la adresă exactă.

Compania Romfour a pus dintotdeauna accent pe eficiența transportului internațional, motiv pentru care toate cursele pe care le efectuează către 17 țări europene te pot prelua și transporta la adresă exactă.

Costuri reduse, servicii complete, oferte și promoții

Principalul aspect asupra căruia fiecare dintre noi vrea să aibă lămuriri atunci când călătorește este cel privitor la costuri. De departe, o călătorie cu autocarul se dovedește foarte avantajoasă, în detrimentul deplasării cu mașina personală sau cu avionul.

Posibilitatea de a lua cu tine mai multe bagaje este de asemenea limitată în cazul transportului cu avionul, din nou din punct de vedere al costurilor. Unul sau mai multe bagaje de cală suplimentare îți vor afecta serios bugetul, însă în cazul autocarului transportul bagajului este mult mai accesibil sau chiar gratuit.

Serviciile complete de care poți avea parte sunt un real avantaj în cazul companiilor de transport internațional precum este și Romfour. Nu este vorba doar de transport internațional de persoane, ci și de servicii de coletărie sau chiar transport auto pe platformă. În acest fel ești asigurat că ai îndeplinite orice nevoi și că deplasarea se face în condiții de confort și siguranță deplină.

transport-auto-pe-platforma

Promoțiile și ofertele sezoniere sau permanente sunt la ordinea zilei în cazul companiilor de transport precum Romfour. Spre exemplu, la 10 călătorii către orice destinație din Europa, se oferă o călătorie gratis, iar după doar 6 călătorii poți trimite un colet complet gratuit către orice destinație dintre cele 17 țări europene către care efectuează transporturi compania Romfour. De asemenea, copiii de până în 2 ani au gratuitate la transport, iar pensionarii și copiii de până în 12 ani au parte de reduceri.

Toate aceste avantaje aduc transportul cu autocarul în topul preferințelor turiștilor, oamenilor de afaceri, dar și a celor care lucrează în străinătate. Dacă vrei să te ții tot timpul la curent cu avantajele de care poți avea parte, accesează site-ul romfour.com, iar pentru noutăți vizitează secțiunea de blog. Pentru orice informații suplimentare, reprezentanții companiei Romfour îți stau la dispoziție la următoarele numere de telefon:

004-0747066966

004-0758064120

www.romfour.com

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

motorină
CarburanţiTransporturi

Pentru transportatori, subvenția destinată accizei la motorină crește la 20 de bani/litru

În ședința de Executivului de miercuri, a fost aprobată Hotărârea de Guvern...

Arabia Saudită
Transporturi

România a semnat cu Arabia Saudită un Memorandum de Înţelegere pentru dezvoltarea transportului intermodal

România a semnat, luni, un Memorandum de Înţelegere cu Arabia Saudită pentru...

AEO
FinanciarTransporturi

Facilitățile pentru companiile care dețin certificarea AEO se extind pe aria RO e-Transport

La 30 iunie 2024, a expirat perioada de grație pentru aplicarea de...

RO e-Transport
FiscalitateTransporturi

RO e-Transport la 1 iulie 2024: câteva clarificări utile pentru agenții economici

1 iulie 2024 a fost data anunțată de autoritățile fiscale ca aducând...