AD Garage extinde zona de confort dincolo de graniţe

Oricât de bine ar fi planificată o vacanţă sau o deplasare peste hotare, probleme precum defecţiunile la maşină se pot ivi în orice clipă. Asemenea situaţii nu doar că implică unele costuri suplimentare nedorite, dar pot chiar să scurteze considerabil durata sejurului.ad-garage-extinde-zona-de-confort-dincolo-de-granite-floteauto

Executând încă de la început reparaţiile la service-urile AD Garage, maşina dumneavoastră beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni valabilă în toate ţările în care reţeaua AD Garage este prezentă*. Garanţia acoperă atât piesele de schimb folosite pentru intervenţia în cauză, cât şi manopera efectuată de specialiştii AD Garage.

ad-garage-extinde-zona-de-confort-dincolo-de-granite-floteautoPiesele auto comercializate şi montate de reţeaua AD Garage sunt atent selecţionate de partenerul naţional AD, pentru ca acestea să reprezinte maximum de calitate. Toate aceste piese provin de la cei mai mari producători de piese auto din Europa şi întrunesc cerinţele normelor europene (EC) No 1400/2002. Graţie relaţiei internaţionale a Autodistribution cu cei mai mari producatori în domeniul pieselor auto, astăzi reţeaua europeană AD Garage poate  oferi cele mai competitive preţuri.

De asemenea, pentru a putea ţine pasul cu noile tehnologii şi implementarea masivă a
sistemelor electronice la noile modele de autoturisme, toţi mecanicii AD sunt instruiţi periodic  în legătură cu toate aceste schimbări sau inovaţii pentru a putea oferi servicii de top în cel mai scurt timp şi în deplină siguranţă pentru autoturismul dumneavoastră.

Reţeaua de service AD Garage primeşte orice marcă de autoturism, deci puteţi beneficia de  această garanţie internaţională indiferent de maşina pe care o conduceţi, plus multe alte  avantaje de care se bucură toţi clienţii AD Garage: maşină la schimb pe timpul reparaţiei sau diverse facilităţi de plată.

*Ţările în care reţeaua AD Garage este disponibilă sunt: Austria, Belgia, Elveţia, Germania, Spania, Franţa, Finlanda, Ungaria, Italia, Maroc, Olanda, Portugalia, Polonia, Suedia, Turcia.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, iulie-august 2015)

 

 

Adaugati comentariu