Achiziţie pe piaţa telematicii

Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking, companie românească specializată în implementarea de soluţii telematice avansate, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa locală a serviciilor destinate administrării flotelor auto.
telematica-floteauto

Portofoliul Evotracking cuprinde peste 40 de produse de management al flotelor care permit urmărirea şi monitorizarea în timp real a autovehiculelor, controlul consumului de combustibil, analiza comportamentului şoferului, precum şi alte soluţii telematice adaptate pentru companii din orice industrie, indiferent de dimensiunea acestora.

„Aceasta este prima achiziţie integrală pe care Vodafone România o face pe piaţa locală şi reflectă calitatea business-ului Evotracking. Tranzacţia ne consolidează poziţia de lider în furnizarea soluţiilor IoT pe piaţa din România şi ne va permite să le oferim clienţilor o gamă mai variată de tehnologii şi de servicii”, arată Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Vodafone Fleet Management este o soluţie care poate fi utilizată pentru flote auto de orice mărime, iar Vodafone Auto Manager, lansată recent, este prima soluţie plug-and-play de pe piaţa românească, adresată companiilor cu flote de maximum zece autovehicule.

Compania oferă din 2003 soluţii IoT pentru companii din diverse industrii precum retail, auto, logistică şi utilităţi. Portofoliul serviciilor IoT răspunde unei game extinse de nevoi, de la cele legate de administrarea flotelor auto, la telemetrie, gestionarea de la distanţă a automatelor de distribuţie, servicii de securitate şi supraveghere a clădirilor rezidenţiale şi de birouri.

Încheierea procesului de achiziţie intră sub incidenţa îndeplinirii unor anumite condiţii uzuale în cazul unor astfel
de tranzacţii.

 

 

Adaugati comentariu