Achiziţia noilor autobuze pentru Capitală, amânată

Perioada de analiză a ofertelor pentru licitaţia de achiziţie a 400 de autobuze noi Euro 6 pentru transportul public în Bucureşti a fost prelungită până cel mai târziu în data de 10 martie 2018.RATB

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat că, având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat intervalul celor 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată în vederea achiziţionării de autobuze, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018.

Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval. Această prelungire a fost impusă având în vedere complexitatea caietului de sarcini şi volumul mare de documente aferente propunerilor tehnice, iar procesul de evaluare este laborios”, arată reprezentanţii PMB.

Potrivit sursei citate, Legea nr. 99/2016 privind achiziţiile sectoriale prevede că autoritatea contractantă stabileşte oferta câştigătoare în termen de 25 de zile de la data limită de depunere a ofertelor şi că, prin excepţie, în
cazuri temeinic justificate, poate prelungi această perioadă.

În data de 10 noiembrie s-a încheiat depunerea ofertelor pentru achiziţionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public în Capitală. Municipalitatea anunţa că au fost depuse patru oferte din partea: Karsan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret AS, MAN Truck&Bus AG, Mercedes Benz România SRL, Otokar Europe.

 

 

Adaugati comentariu