Home Administrare flote Gadgets și High-Tech Accesorii auto pentru flote, ce merită utilizate!

Accesorii auto pentru flote, ce merită utilizate!

În prezent nu există aproape nici o limită pentru accesoriile pe care le puteți monta și utiliza în mașina dvs. Cu toate aceste oferte de accesorii auto interioare și exterioare disponibile pe piată, s-ar putea să fiți copleșiți și să uitați de ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru flota dvs auto. Atunci când faceți cumpărături pentru flota dvs de mașini, ar fi bine dacă ați ține cont de câteva elemente necesare oricărui șofer.

Suporturile auto pentru smartphone

Atunci când sunteți pe drum, telefonul este mai mult decât un mijloc de a păstra legatura. Este GPS-ul, DJ-ul preferat și asistentul personal al fiecărui șofer. Cu toate acestea, bunul simț, siguranța dar și legea ne dictează să nu îl utiliză atunci când suntem la volan, pentru a avea mâinile întotdeauna pe volan și ochii la drum.

Accesorii auto pentru flote, ce merită utilizate!

 

Totuși, din nevoia de a utiliza în continuare telefonul, dar în siguranță, au apărut pe piață suporturile pentru telefon. Vom prezenta câteva suporturi auto de la Scosche, ce folosesc renumitul sistem MagicMount. Acesta este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia se pot monta foarte ușor și convenabil pe o gamă largă de suprafețe dispozitivul mobil preferat.

Scosche MagicMount™ Pro Dash

Este un suport auto telefon ce folosește un adeziv special de la 3M pentru a se monta pe bord, în loc de clasicele ventuze. Adezivul este puternic și va ține telefonul în siguranță, însă poate fi îndepărtat cu ușurință atunci când este nevoie. Suportul folosește sistemul cu magneți foarte cunoscut MagicMount pentru a susține dispozitivele mobile. Un alt avantaj al acestui suport este că oferă posibilitatea rotirii telefonului la 360 de grade, astfel este imposibil ca șoferii să nu găsească poziția perfectă.

Scosche MagicMount™ Pro Vent

MagicMount Pro Vent este modelul pentru grila de ventilație a autoturismului. Acest suport se montează cu o clemă pe una din grilele de ventilație din mașină iar pe telefon veți monta o plăcuță metalică. Apoi este suficient să apropiați telefonul de suportul montat anterior și acesta se va fixa perfect. Avantajul acestui sistem este că are dimensiuni foarte mici și devine aproape insesizabil atunci când îl lăsați în masină.

Scosche MagicMount™ Pro Window/Dash

Cu ajutorul ventuzei integrate, acest suport se poate monta pe aproape orice suprafață doriți. Ventuza StickGrip fixează suportul sigur pe parbriz sau bordul mașinii, indiferent dacă acesta este texturat sau nu. Dacă ventuza își va pierde aderența în timp, pur și simplu clătiți-o cu apă călduță și lasați-o să se usuce. După uscare aceasta se va fixa la fel de bine ca în prima zi.

Încărcătoare auto pentru smartphone

Aproape toate dispozitivele electronice se vor încărca printr-un cablu conectat la un port USB. Încărcătoarele auto care se conectează la priza pentru brichetă vor veni aproape întotdeauna cu cel puțin un port USB, dacă nu chiar două sau trei. Alegerea unui astfel de accesoriu pentru flota dvs vă asigură că șoferii vor avea întotdeauna instrumentele necesare în mașină, indiferent dacă călătoresc pe distanțe lungi sau scurte.

Încărcător auto dual Scosche StrikeDrive™ 3.0 18W USB-C

Puternic, compact, convenabil – va încărca smartphone-ul sau tableta cu o capacitate de până la 70% în numai 30 de minute prin intermediul unei ieșiri unice de 18W. Circuitele de încărcare sunt special optimizate și nu vor afecta dispozitivele mai puțin puternice.

Cu ajutorul acestui device se pot încărca simultan două dintre cele mai noi smartphone-uri sau tablete existente în acest moment, cu o putere de 18W pe fiecare port.

Încărcător auto Scosche StrikeDrive™ 15W USB-C

Acest încărcător de mașină USB-C este cel mai convenabil încărcător USB-C disponibil. Oferind o putere enormă de 15W, acest încărcător vă oferă cea mai rapidă viteză posibila, chiar și pe dispozitive mai mari, cum ar fi tabletele. Circuitele de încărcare optimizate nu vor afecta dispozitivele mai puțin puternice.

Încărcător auto Scosche StrikeDRIVE™ 12W+12W Lightning MFi

Încărcătorul auto strikeDRIVE™ Lightning MFi oferă cea mai mare viteză posibilă de încărcare. Circuitele de încărcare ale acestuia sunt optimizate special pentru a elimina orice pericol atunci când încarcă și dispozitive care nu suportă o tensiune prea mare.

Pe lângă cablul de un metru cu mufa Lightning MFi integrat, acest încărcător auto dispune și de o mufă suplimentară pentru USB, ce are aceeași putere de 12W.

Camere video auto DVR

O cameră video auto de bord este un accesoriu auto care rămâne fix pe parbriz și înregistrează în permanență tot ceea ce se întâmplă. De cele mai multe ori sunt camere pentru partea din față a mașinii, care filmează tot ce se întâmplă în trafic, astfel în cazul unui accident sau șicanări puteți dovedi organelor statului că nu aveți nicio vină. Sunt foarte utile pentru flotele de mașini pentru că puteți scăpa în cazul accidentelor dacă nu sunteți vinovați și, de asemenea, puteți vedea cum merg șoferii companiei dvs.

Cameră auto DVR SJCAM SJDASH Plus

Camera video auto SJDASH+ este una cu caracteristici de top ce realizează înregistrări de foarte bună calitate la o rezoluție maximă 1080P și 60 de cadre pe secundă. Camera este excelentă și pentru filmările pe timp de noapte, grație diafragmei mari de F 1.33 și a modului special super night vision.

Această cameră dispune și de un sistem suplimentar numit ADAS – Sistem avansat de asistența pentru șofer, care avertizează în timp real atunci când urmează să părăsiți banda pe care circulați, fiind o excelentă alternativă pentru aceleași sistem foarte costisitor instalat pe mașinile de ultimă generație.

Camera de bord DVR Findview GS51+

FindView GS51 este o altă cameră cu caracteristici de top ce realizează filmări de foarte bună calitate cu o rezoluție FullHD și 30 de fps. Unghiul de cuprindere al camerei este de 150 de grade, suficient pentru a vedea tot ce se întâmplă în fața mașinii dvs.

Alte funcții de top pe care le întâlnim destul de rar pe acest gen de camere sunt controlul vocal, prinderea magnetică, indicatorul de viteză dar și modul HDR care vă asigură claritate și culori bune în orice condiții de iluminare.

Am fi încântați să știm voi ce accesorii cumpărați și montați pe mașinile din flota companiei?

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

cazino
Gadgets și High-Tech

De ce sunt oamenii fascinați de lumea cazinourilor online

Oamenii din întreaga lume se implică în jocurile de cazino online din...

Poker
Gadgets și High-Tech

Cum facem diferența între Poker și Blackjack?

Cum facem diferența între Poker și Blackjack? Dacă ești familiarizat cu jocurile...

Las Vegas
Gadgets și High-Tech

Astăzi ne întoarcem în timp pentru începuturile orașului Las Vegas

Las Vegas, unul dintre cele mai vibrante și cunoscute orașe din lume,...

AutoturismeGadgets și High-Tech

KIA, îmbunătățiri pentru automobilele sale

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub...