ABT şi Schaeffler colaborează pentru electrificarea utilitarelor uşoare

Grupul Schaeffler şi ABT e-Line GmbH au stabilit o colaborare strategică pentru electrificarea utilitarelor uşoare, ce cântăresc până la 3,5 tone.
electrificarea utilitarelor uşoare

ABT e-Line este o filială în proporţie de 100% a ABT Holding care, în calitate de partener premium cu Volkswagen
Commercial Vehicles, a primit unda verde pentru a electrifica complet vehiculele comerciale uşoare, inclusiv modelele T6 şi Caddy; de asemenea, aceasta presupune şi responsabilitatea clienţilor pentru propulsia electrică, inclusiv garanţia.

Grupul Schaeffler, care a fost un pionier în cadrul parteneriatului din Formula E cu Grupul ABT încă din 2014, va contribui prin tehnologia sa – cu condiţia obţinerii autorizaţiei ulterioare anti monopol – şi prin experienţa sa de administrare a parteneriatului, va dezvolta şi va furniza soluţii tehnologice pentru propulsia electrică.

În faza iniţială a proiectului pentru electrificarea utilitarelor uşoare, Schaeffler se va concentra împreună cu Volkswagen şi ABT pe managementul de proiect – de la concept la omologare, dar şi pe managementul furnizorilor de sistem. Mai mult, Schaeffler deţine o multitudine de cunoştinţe relevante în domeniile achiziţiei, producţiei şi asigurării calităţii, toate acestea contribuind la această colaborare.

Schaeffler Engineering dezvoltă deja sisteme electronice de control pentru ABT-e-Line pentru utilizarea lor în conversia vehiculelor comerciale uşoare de la Volkswagen.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

2019, un an mai obositor din punct de vedere profesional decât 2018. Sondaj

Primăria Bucureşti insistă să preia Centura Capitalei

Atenţie! Portal fals pentru achiziţia rovinietei

Adaugati comentariu