Advertisement

Ayvens
Home Finanţare Leasing operaţional ALD Automotive | LeasePlan își continuă activitatea sub noul nume Ayvens

ALD Automotive | LeasePlan își continuă activitatea sub noul nume Ayvens

ALD Automotive | LeasePlan lansează în România noul său brand global de mobilitate, Ayvens, care unește cele două companii sub o singură identitate. Lansarea noului brand de mobilitate în România survine ca urmare a achiziției la nivel global a LeasePlan de către ALD Automotive, finalizată în mai 2023. Astfel, România este cea de a 24-a țară dintr-un total de 42 de țări în care Ayvens înlocuiește brandurile ALD Automotive și LeasePlan.

„Odată cu Ayvens, brandurile ALD Automotive și LeasePlan nu vor mai exista și vor deveni o amintire frumoasă. Vom continua să ne desfășurăm activitatea sub numele Ayvens și, împreună cu clienții și partenerii noștri vom transforma mobilitatea, astfel încât acest proces să fie mai sustenabil, mai flexibil și, în cele din urmă, mai simplu. Ne ghidăm după mesajul „Better with every move”, iar odată cu Ayvens clienții noștri au la dispoziție un consultant de mobilitate de încredere și un trendsetter în domeniu. Datorită dimensiunii, gradului de acoperire, expertizei în materie de servicii și angajamentului față de inovare, compania noastră este pregătită să conducă tranziția către transformarea digitală, reducerea emisiilor de carbon și adoptarea pe scară largă a mobilității sustenabile”, a declarat Shane Dowling, Country Managing Director Ayvens în România.

ALD Automotive România, fondată în 2005, împreună cu LeasePlan România, fondată în 2007, s-au adaptat constant la nevoile pieței și au reușit să construiască o comunitate solidă de clienți, având la bază o fundație puternică în materie de calitate și inovație. În cei aproape 18 ani de activitate, toate acțiunile și inițiativele celor două companii au contribuit la dezvoltarea sectorului de leasing operațional din România.

Procesul de integrare a unor capabilității și expertize complementare a oferit companiei oportunitatea de a reimagina mobilitatea, pentru a răspunde mai bine provocărilor din viitor. Noul brand se aliniază acestui obiectiv comun, consolidând poziția unică a companiei pe piață, prin evidențierea elementelor care o fac diferită și a valorii adăugate pe care o aduce clienților din toate segmentele de activitate. Promisiunea noului brand, „make life flow better”, are ca scop livrarea de servicii de mobilitate mai simple, mai inteligente și mai sustenabile.

„Sectorul mobilității se schimbă rapid, determinat de cererea tot mai mare de soluții de transport flexibile și convenabile, iar această abordare, orientată către flexibilitate și răspuns rapid în situații critice, cred că va defini strategiile de business ale companiilor în anii următori. Unirea a doi lideri globali din sectorul mobilității oferă posibilitatea unei creșteri și mai puternice pe piața locală. Cu noul brand, continuăm să construim pentru viitor, alături de toți colegii noștri din Ayvens. Sunt extrem de mândru de modul în care am reușit, în ultimul an, să aducem împreună colegii din două companii diferite, de profesionalismul, dedicarea, expertiza și capabilitățile lor complementare, care ne vor oferi oportunitatea de a reimagina mobilitatea pentru a răspunde mai bine provocărilor viitorului,” a adăugat Shane Dowling, Country Managing Director Ayvens în România.

Noul brand construiește o identitate puternică pentru cei doi jucători de renume din industrie, prin:

– Un nume nou și un simbol grafic nou

Ayvens

Ayvens este un nume memorabil, simplu, dar în același timp recognoscibil, care indică drumul spre progres. Este asociat cu un simbol grafic care reprezintă cele două companii unite într-o singură echipă, cu un scop comun, o fundație solidă și o formă fluidă îndreptată în sus ce simbolizează dinamism și progres.
Numele este puternic susținut de acționarul global majoritar, Societe Generale.

– Un nou slogan

Better with every move exprimă misiunea companiei de a livra servicii de mobilitate „mai bune” pentru clienți, pentru companii și pentru planetă.
Descoperă noul nostru site: ayvens.com

ALD Automotive | LeasePlan România fac parte din grupul Ayvens, lider global în sectorul mobilității sustenabile, dedicat să ofere servicii care simplifică viața.

Ayvens este un lider global în domeniul mobilității sustenabile, care se angajează să ofere servicii care simplifică viața. Compania îmbunătățește mobilitatea de mai multe decenii, furnizând servicii de leasing complete, servicii flexibile de abonament, management al flotei și soluții de multi-mobilitate, unei baze de clienți formate din companii mari, IMM-uri, persoane fizice autorizate și persoane fizice. Cu peste 14.500 de angajați în 42 de țări, 3,4 milioane de vehicule și cea mai mare flotă de vehicule electrice multibrand din lume, Ayvens își valorifică poziția unică de lider pentru a conduce procesul de tranziție către o economie cu emisii scăzute de carbon și de transformare digitală a industriei. Compania este listată la Compartimentul A al Euronext Paris. Societe Generale Group este acționarul majoritar al Ayvens.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Obligația de informare și consultare în contextul concedierilor colective

 

Constructorii auto europeni vor o amânare de 2 ani a țintelor de CO2, până în 2027

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Compania Națională de Investiții
Leasing operaţional

Compania Națională de Investiții contractează 12 autoturisme în leasing operațional

Compania Națională de Investiții va contracta, prin licitație, un număr de 12...

TCO
Leasing operaţional

TCO: mașini electrice vs mașini termice

Accelerarea adoptării mașinilor electrice pe baterie este determinată de doi factori esențiali:...

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...