5 soluții ,,AUTO-PROTECTIVE” pentru concediu

În concediu, toată lumea vrea să se relaxeze. Vigilența scade, iar hoții profită de orice moment de neatenție. Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu are cinci recomandări pentru a nu vă întoarce din vacanță fără o parte din bagaje sau cu trenul.
planificarea vacanței în 2021

1. Pe drumul spre litoral opriți la benzinării sau în alte locații. Chiar dacă pauza este scurtă, acționați sistemul de închidere a ușilor și rămâneți în zona autoturismului dacă aveți bunuri plasate la vedere.

2. Este de preferat să alegeți un hotel/o vilă care să aibă parcare proprie, eventual păzită, pentru a vă ști mașina în siguranță în orice moment al zilei. Dacă parcați în altă parte, alegeți o zonă bine iluminată și circulată.

3. Ați coborât din mașină pentru a cumpăra ceva de la o tarabă sau pentru că ați uitat ceva în cameră? Scoateți cheia din contact, chiar dacă lipsiți pentru un timp foarte scurt. Furtul unui autoturism cu cheile lăsate în contact durează câteva secunde!

4. Sistemul de alarmă constituie o modalitate eficientă de protejare a autoturismului. Acționați-l permanent!

5. Gențile, bagajele, telefoanele mobile, GPS-urile, aparatura electronică sunt bunuri care nu trebuie lăsate la vedere în interiorul mașinii.

 

 

Adaugati comentariu