Advertisement

40-de-ani-de-excelenta-iveco-floteauto
Home Piaţa auto 40 de ani de excelenţă Iveco

40 de ani de excelenţă Iveco

Marca Iveco sărbătoreşte 40 de ani de la înfiinţare. Pentru această ocazie a fost lansat site-ul www.iveco40.com, unde oamenii au ocazia să participle la aniversarea Iveco trimiţând poveşti şi întâmplări proprii sub formă de fotografii sau filmuleţe.

Iveco se află la momentul în care suflă în 40 de lumânărele. Compania care a contribuit decisiv la dezvoltarea mondială a transportului rutier a împlinit această vârstă dar, sărbătoreşte, totodată, 150 de ani de serviciu în folosul clienţilor, ca parte a grupului CNH Industrial, unul dintre liderii mondiali ai segmentului de bunuri de consum. În momentul de faţă. Produsele Iveco sunt fabricate la facilităţi de producţie pe care grupul CNH Industrial le deţine în Europa, China, Australia, Argentina, Brazilia şi Africa, fiind comercializate în peste 160 de ţări.

40-de-ani-de-excelenta-iveco-floteauto
Produsele IVECO sunt comercializate în peste 160 de ţări

Pentru a celebra aşa cum se cuvine acest moment special, Iveco a creat un logo deosebit, care înfăţişează un vehicul stilizat şi sloganul ˝40 years of Iveco, 150 years of experience˝ (40 de ani de Iveco, 150 de ani de experienţă). Acest logo va fi folosit în toate campaniile de comunicare ale mărcii până la finalul anului 2015.

Multe dintre momentele speciale Iveco vor putea fi accesate pe site-ul dedicat www.iveco40.com, disponibil în 14 limbi străine. Acolo se va derula şi o campanie în care Iveco îi îndeamnă pe entuziaşti să marcheze cei 40 de ani ai mărcii prin distribuirea unor forografii sau filmuleţe personale. În fiecare săptămână, fotografia care va fi desemnată cea mai bună va fi adăugată într-o carte virtuală care va fi dedicată evenimentului atât de important pentru Iveco.

Tot pentru această aniversare specială a fost montat un filmuleţ care poate fi urmărit online şi care marchează evenimentele cheie din istoria Iveco, din 1975 şi până astăzi. De la evenimente de lansare, tehnologii inovatoare şi până la contracte de sponsorizare în sport, toate au reprezentat momente deosebite pentru producătorul de vehicule comerciale, atât în europa cât şi la nivel mondial.

Marca Iveco a fost înfiinţată în 1975 şi a reprezentat o asociere între cinci dintre cele mai importante companii ale timpurilor respective în materie de design şi producerea de vehicule comerciale. Aşa se face că mulţumită alianţei dintre Megirus-Deutz, Fiat, Lancia, Unic şi OM, s-a ajuns ca astăzi să se contorizeze o experienţă de 150 de ani de fabricare a vehiculelor de top.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Volkswagen California
Piaţa auto

Volkswagen California. O nouă generație pentru legendă

California este furgoneta-camper iconică. După ce a construit peste 280.000 de unități...

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...