39 de oferte pentru construcția celor 3 loturi ale Autostrăzii Ploieşti – Buzău

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că 39 de oferte au fost depuse, în total, pentru construcția celor trei loturi care compun Autostrada Ploieşti - Buzău.Ploieşti - Buzău

”O nouă veste bună pentru autostrăzile Moldovei: au fost depuse 39 de oferte la licitaţia pentru construirea celor 63 km din Autostrada A7 Ploieşti (Dumbrava) -Buzău. Mai exact sunt 13 oferte pentru Lotul I Dumbrava – Mizil, 12 pentru Lotul II Mizil – Spătaru şi 14 pentru Lotul III Spătaru – Buzău. Numărul mare de oferte demonstrează pregătirea temeinică a documentaţiei, precum şi importanţa proiectului în general”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Sectorul Ploieşti-Buzău va avea 63 de kilometri lungime, 6 noduri rutiere, 160 de ha de perdele forestiere, 42 de poduri + pasaje şi 4 spaţii de servicii moderne, dotate şi cu staţii de încărcare electrice.

”Mă aştept ca evaluarea ofertelor depuse să se desfăşoare extrem de rapid şi să avem un câştigător până la finalul anului”, a mai arătat Drulă.

 

CITEȘTE ȘI:

Certificatul verde COVID, necesar pentru accesul la unele activităţi economice dacă incidența depășește 3/1000

Topul salariilor minime în Europa. România, pe penultimul loc în UE

 

Adaugati comentariu