1000 de autobuze pentru Deutsche Bahn

Cel mai mare operator de curse regionale din Germania, Deutsche Bahn, a semnat contractual de achiziție pentru 1000 de autobuze interurbane Iveco Crossway, vehicule ce vor intra în exploatare din 2018. 

DB FuhrparkService GmbH, cel mai mare operator de autobuze urbane și interurbane din Germania pe linii urbane și interurbane, a extins acordul-cadru cu Iveco Bus pentru încă doi ani. În baza acestui acord, compania germană va achiziționa între 150 și 200 de autobuze anual, pe următorii doi ani, de la Iveco Bus. Acestea vin să completeze flota de 700 de unități deja existente în parcul său unde se află deja 700 de vehicule Iveco Crossway.

Desemnarea de către DB FuhrparkService GmbH a celor de la Iveco Bus drept ”Top Supplier” a fost determinată de factori precum Costul Total de Posesie (TCO – Total Cost of Ownership) care l-a transformat pe Iveco într-un lider la nivel european. Printre elementele care au stat la baza acestui factor decisiv a contribuit și sistemul de depoluare SCR care a dus la eliminarea sistemului EGR ce impunea arderea depunerilor din filtrul de particule. Eliminarea filtrului de particule a dus automat la o scădere semificativă a consumului de carburant.

Julian Durango – Director de vânzări și servicii post-vânzare Iveco Bus pentru Elveția, Austria și Germania a declarat că ”Prezența noastră în Germania a demonstrat o creștere spectaculoasă în ultimii ani, urcându-ne pe locul trei în topul vânzărilor de pe acea piață. Acest rezultat se datorează parteneriatului nostru pe termen lung cu Deutsche Bahn care și-a arătat încrederea în vehiculele Iveco Bus.”

De asemenea, unul dintre punctele-cheie ce au rezultat din semnarea contractului este pe partea de after-sales, DB FuhrparkService GmbH incluzând în contract și furnizarea de piese de schimb.

IvecoBus_Crossway_DBRegio

Adaugati comentariu